26.07.2021-12:46 (Son Güncelleme:26.07.2021-13:32)


1

Necla- Metin Büyükşen Konya'nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesi'ndeki evlerinde kar maskeli ve silahlı bir saldırgan tarafından öldürülmüşlerdi. O sırada evde bulunan kızları Büşra Büyükşen ise silah ile yaralanmış ve ölü taklidi yaparak kurtulmuştu.



2

Çiftin katillerinin bulunması için oğulları Osman Büyükşen Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuştu. Bu programda çiftin kızları Büşra yaptığı açıklamalar, çelişkili ifadeleri ve ruh hali ile şüpheleri üzerinde toplamıştı. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan deliller sonucundan komşularını öldürmesi için tutulan kiralık katilin evleri karıştırdığı ve Büyükşen çiftini yanlışlıkla öldürüldüğü ortaya çıktı.



3

Halk tarafından en çok suçlanan isimlerden biri olan Büyükşen çiftinin kızları Büşra'nın yaptığı paylaşım ile ses getirdi. Büşra, katillerin bulunması ile çok rahatladığını daha önceki açıklamalarında söylemişti. Son olarak ise sosyal medya hesabından bir anket paylaştı.



4

Büşra Büyükşen, ankette takipçilerine 'Helallik verilmeli mi?' sorusunu yöneltti. Büşra'nın bu soru ile kendini suçlayanlardan bahsettiği düşünüldü.



5

Büşra daha önce kendini suçlayan abisi Osman Büyükşen ile fotoğraf paylaştı.



6

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR