Okulların Kapanacağına İlişkin Haberlere Sağlık Bakanı Koca Netlik Getirdi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, okulların kapanma ihtimaline yönelik yapılan asılsız haberlere ilişkin yanıt verdi.

01.11.2021-09:45 - (Son Güncelleme: 01.11.2021-12:19)

Son dakika haberine göre Sağlık Bakanı Fahrettin Koca okulların gidişatına yönelik kritik açıklamalarda bulundu.

SAĞLIK BAKANI KOCA OKULLARIN KAPANACAĞINA İLİŞKİN HABERLERE YANIT VERDİ

Bakan Koca okulların kapanacağı ile ilgili haberlerin doğruluk payı olmadığını bildirerek 'Okulların kapanması ihtimalinden söz eden bir habere rastladım. Haber yanlıştır. Bilim Kurulumuzun böyle bir gündemi yok. Kurul üyesi bir arkadaşımızın aşının önemini vurgularken seçtiği ifade yanlış anlaşılmış.ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARI DOLU HAFTALAR DİLİYORUZ' ifadelerini kullandı. Söylenen iddialar üzerine Sağlık Bakanı Fahretitn Koca, sosyal medya (Twitter) hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Bakan Koca, yaptığı paylaşımda okulların kapanma ihtimalinden söz edilen bir habere vurguda bulunarak önemli açıklamalarda bulundu.

BAKAN KOCA HABERİN YANLIŞ OLDUĞUNU VURGULADI

Çıkan haberlerin doğruluk payının olmadığını bildireb Bakan Koca, iddiaların yanlış olduğunu dile getirerek 'Okulların kapanması ihtimalinden söz eden bir habere rastladım. Haber yanlıştır' ifadelerini kullandı.

OKULLARIN KAPATILMASI GÜNDEMİMİZDE YOK

Diğer yandan böyle Bilim Kurulu'muzun böyle bir gündemi yok. Kurul üyesi bir arkadaşımızın aşının önemini vurgularken seçtiği ifade yanlış anlaşılmış. Öğrencilerimize başarı dolu haftalar dileriz."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal