Okulda nasıl havalı olunur? Okulda popüler havalı olmanın yöntemleri

Kız ya da erkek öğrenciler okulda popüler olmanın yolunu merak etmektedirler. Herkes tarafından bilinmek isteyenler 'nasıl cool olunur, nasıl havalı olunur?' sorularına yanıt aramaktadırlar. Sizler için 'okulda nasıl havalı olunur?' sorusunun cevabını araştırdık. İşte ayrıntılar.

07.05.2022-22:31 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-22:31) Okulda nasıl havalı olunur? Okulda popüler havalı olmanın yöntemleri

Okulunuzda popüler olmak için birkaç yöntem vardır fakat cool olmak için bir tek yöntem bulunmaktadır. Okul dönemi başladığında kız, erkek fark etmeksizin herkesin merak ettiği sorulardan biri de okulda nasıl havalı gözükürüm? olmuştur.

Okulda popüler olmak için ne yapılır?

Okulunuzda popüler olmak istiyorsanız bunun için iki yöntem vardır:

1.Çalışkan veya zeki olmanız gerekir

2.İnsan ilişkilerinizin iyi olması gerekir

Okulda popüler olmak zor gibi görünse de aslında hiçte öyle olmadığını anlarsınız. Çok insan tanıyorsanız ve geniş bir kitleye sahipseniz popüler olma ihtimaliniz çok yüksektir. Bir ortama girdiğinizde herkesle selamlaşmanızla ilgiyi üzerinize çekebilirsiniz. Geniş kitleye sahip olmak sizin açınızdan avantaj olabilir. İş bitirme gibi imkan oluşturur. Mesela bir konsere bilet bulamayan arkadaşınız size 'sen bilet satan kişiyi bilirsin, bir tane de bana bulur musun?' demesi ile sizin ona bilet vermeniz popülerliğe ilk adımdır. İnsan ilişkilerinizi sağlam tutmalısınız ve aklınızdan birine ihtiyacınızın olabileceği düşüncesini çıkartmamalısınız.

okulda popüler olmak

Bazı durumlarda popüler olmak şu şekilde de olabilir. Kimse ile ilgilenmeyen, en arka sıralarda oturan kız ya da erkek fark etmez sizi popülerliğe götürebilir. Bu yöntem ile istemediğiniz kişi ile aranıza mesafe koymayı, istediğiniz kişi ile iletişime geçmenizi sağlar. Tavırlarınız, giyimleriniz ve kelimeleriniz bu konuda büyük bir öneme sahiptir. Sessizliğinizi bozduğunuz anda ilk konuştuğunuz kişi ve dediğiniz kelime sizi havalı kılar. İlk konuştuğunuz kişi sizin konuşmak istediğiniz kişidir. Bu yüzden oturacağınız yere dikkat etmeli, silgi bile isterken kimden isteyeceğinizi özen göstermelisiniz.

Çalışkan veya zeki olmak zor olduğundan genellikle ilk yöntem seçilmektedir. Kendinizi insanlarla konuşamam o kadar geniş kitleye sahip olamam diyorsanız sürekli çalışmalısınız. Böylelikle hem derslerde başarılı olursunuz hem de toplumda bir yer edinirsiniz. Hiç kimse sizinle ters düşmek istemeyecektir çünkü her an size ihtiyaçları olabilir.

Sınavlarda, not istenmek için ilk aranan siz olursunuz. Böylelikle size yararı girdiğiniz ortamda sizi ciddiyete alacaklardır. Başarılı ve zeki insanlar dinlenir, fikirlerine önem verilir. Bu yöntemi kullanacaksanız kötü şakalardan uzak durmalı ve kıyafete özen göstermelisiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal