15.02.2022-15:53 (Son Güncelleme:15.02.2022-15:53)


1

İspanyol ekibi Getafe'de forma giyen Milli futbolcumuz Okay Yokuşlu'nun menajeri oyuncusu hakkında çarpıcı itiraflarda bulunarak. Süper Lig devinin ilgisini doğruladı.



2

Okay Yokuşlu'nun menajeri Batur Altıparmak, oyuncusunun transfer sürecinde tüm yaşananları açık bir şekilde anlattı. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın da oyuncusuna talip olduğunu itiraf eden menajer transfer hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu.



3

Milli futbolcumuz Okay Yokuşlu'nun menajeri Batur Altıparmak, yapmış olduğu açıklamalarda ;



4

Celta Vigo'dan Okay'ı çıkarmak kolay olmadı. 14-15 gün orada kaldım. Zor bir kulüp. Valencia da Okay'ı istedi; ama sonuçta kararı Celta verdi. Getafe ile anlaştıkları için biz de Getafe'yi tercih ettik. Premier Lig'i düşünüyorduk; ama Premier Lig'de hiçbir takım Okay profilinde bir oyuncu aramıyordu; o nedenle İngiltere seçeneceği olmadı. İspanya'da Valencia ve Getafe dışında da kulüpler vardı; ama biz onları düşünmedik.



5

Okay, Celta'da ilk sezonunda sürekli oynadı. İkinci sezonunda daha az süre aldı ve devre arasında West Bromwich'e kiralık gitti. Bu sezon için tamamen teknik direktör tercihi nedeniyle süre alamadı. Celta yönetimine de söyledim. Son dört beş maçta başarılılar; ama sezon başında Okay iyi oynadığı hâlde sonrasında şans vermemesi ilginç. 12-13 oyuncu ile oynamayı tercih etti.



6

Bu durumda bizim de ayrılmaktan başka bir şansımız yoktu. Getafe ile Celta Vigo arasında, Okay için yapılan anlaşmada iki satın alma maddesi var. Bir tanesi belli bir başarı kriteri var, o tutturulsa otomatik olarak ödenecek rakam; tutturulmadığı vakit, Getafe'nin isteğine bağlı olarak, ödeyip satın alma önceliğine sahip olacağı bir rakam.



7

Galatasaray, Okay'a talip oldu ama ben oyuncum Avrupa'da devam etme şansına sahipse, Türkiye'deki kaos ortamına sokmak istemiyorum.



8

Türkiye'de daha fazla para veriyorlar; ama sonrasında büyük bir baskı unsuru oluşturup, bu kadar para verdiler neden oynamıyor diyorlar. Futbolcu ilk sezonunda çok fazla oynamadı diye baskı oluşturmayın. Oyunculara sabır gösterilmeli; taraftar baskısı nedeniyle bu oyuncuların üstüne gidilmemeli.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR