28.01.2022-09:44 (Son Güncelleme:24.03.2022-17:57)


1

Milli futbolcumuz Okay Yokuşlu, İspanyol ekibi Getafe'ye transferinin ardından İspanyol basınına açıklamalarda bulundu.



2

İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo'da forma giyen 27 yaşındaki Milli futbolcumuz Okay Yokuşlu, sezon ortasında başlayan transfer döneminde kiralık olarak La Liga'nin bir diğer temsilcisi Getafe'ye transfer oldu.



3

Okay Yokuşlu, İspanyol ekibi Celta Vigo'dan sezon sonuna kadar Getafe'ye kiralık olarak gerçekleştirdiği transferinde sözleşmesinde yer alan kriterlerin gerçekleşmesi durumunda sezonun sonunda 3 milyon euroluk bir satın alma opsiyonu ile birlikte Getafe'ye imza atma şansına sahip oldu.



4

27 yaşındaki Milli futbolcumuz Okay Yokuşlu, Getafe'ye attığı imzanın ardından İspanyol basınına yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Okay Yokuşlu, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;



5

Okay Yokuşlu : Buraya gelmekten çok memnunum. İyi bir aile ortamı buldum. Elimden gelenin en iyisini vermeye çalışacağım. Ben her zaman çalışan, hazır olmak isteyen bir futbolcuyum.



6

Okay Yokuşlu : Bu sezon az süre almam, yeterli maç oynamamam tabii ki hoşuma giden bir şey değil. Ancak Getafe'yi yeni bir başlangıç olarak görüyorum. Mücadeleyi, rekabeti, takıma yardımcı olmayı seven biriyim.



7

Okay Yokuşlu : Psikolojij ve fiziksel olarak tamamen hazırım. Getafe'de teknik direktör Flores, bana güvendiğini söyledi.



8

Okay Yokuşlu : Psikolojij ve fiziksel olarak tamamen hazırım. Getafe'de teknik direktör Flores, bana güvendiğini söyledi. Bu benim için çok önemli.



9

Okay Yokuşlu : Takıma yardımcı olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Bir gündür buradayım ama oyuncuları uzun zamandır tanıyorum ve adaptasyon yaşayacağımı düşünmüyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR