Ünlü şarkıcı demet akalın, geçen gün yaptığı paylaşımda dolandırıldığını açıklamıştı. okan kurt ise gerçeği anlattı.
Demet akalın, twitter hesabında bir paylaşımda bulunarak şunları söylemişti: ‘sabah sabah kredi kartı dolandırıcılığı. vallahi dikkat edin, benimkini bir de dolar üstünden çekmişler’
Hürriyet’te yer alan habere göre; demet akalın’ın hesabından kızı hira’nın oynadığı internet oyunu için 4 euro çekildiği belirlendi.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan okan kurt, şu ifadeleri kullandı: ‘demet sabah hesabından para çekildiğini görünce paniklemiş, dolandırıldığını düşünmüş.
Bankayla görüştük, hira’nın oynaması için xbox’ına yüklediğimiz oyunlardan 4 euro gibi bir para çekildiğini öğrendik. ortada dolandırılma yok’