Okan Buruk'tan transfer müjdesi! Maçtan hemen sonra açıkladı

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Bandırmaspor galibiyeti sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Buruk, ayrıca sarı kırmızılı taraftarlara da transfer müjdesi verdi. İşte detaylar...

07.02.2024-01:33 - (Son Güncelleme: 07.02.2024-01:33)

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında sahasında Bandırmaspor'u konuk eden Galatasaray, maçı da 4-2 kazandı ve bu sonuçla çeyrek finale yükseldi. Maçın ardından Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. 

“Daha fazla gol olabilirdi”

Sözlerine maç hakkında konuşarak başlayan tecrübeli teknik adam "Soyunma odasına 3-1 ile girince farklı bir maç oldu. Bizim için turu geçmek önemli, bu galibiyet önemli. 4 tane de akademimizden oyuncuya yer verdik. Benim için en büyük sevinç bu. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Hedefimiz tabii ki sonunda kupayı da kazanmak. İlk yarının skoru 2 gol daha fazla olabilirdi. Bu maçları kazanmak önemli. Oynamayan oyuncular için kondisyon artıran maçlar da olabiliyor bunlar" dedi.

“Sağ bek hazır”

Okan Buruk transfer çalışmaları hakkındaki soruya ise; "Sol bek için cuma gününe kadar vaktimiz var. Seçeneğimiz çok fazla değil. Elimizdeki en iyi seçenekleri seçmeye çalışıyoruz. Sağ bek için hazır bir oyuncu ile anlaştık. Afrika Kupası'nda turu geçtiler. O yüzden gelişi biraz gecikecek " dedi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal