Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında sahasında Bandırmaspor'u konuk eden Galatasaray, maçı da 4-2 kazandı ve bu sonuçla çeyrek finale yükseldi. Maçın ardından Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
Sözlerine maç hakkında konuşarak başlayan tecrübeli teknik adam "Soyunma odasına 3-1 ile girince farklı bir maç oldu. Bizim için turu geçmek önemli, bu galibiyet önemli. 4 tane de akademimizden oyuncuya yer verdik. Benim için en büyük sevinç bu. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Hedefimiz tabii ki sonunda kupayı da kazanmak. İlk yarının skoru 2 gol daha fazla olabilirdi. Bu maçları kazanmak önemli. Oynamayan oyuncular için kondisyon artıran maçlar da olabiliyor bunlar" dedi.
Okan Buruk transfer çalışmaları hakkındaki soruya ise; "Sol bek için cuma gününe kadar vaktimiz var. Seçeneğimiz çok fazla değil. Elimizdeki en iyi seçenekleri seçmeye çalışıyoruz. Sağ bek için hazır bir oyuncu ile anlaştık. Afrika Kupası'nda turu geçtiler. O yüzden gelişi biraz gecikecek " dedi.