Okan Buruk, Fenerbahçe'ye yönelik küfürlü tezahüratı için özür diledi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Florya'da yapılan şampiyonluk kutlamalarında yaşanan bir olay sonrasında özür dilemek zorunda kaldı. Ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye karşı sarf ettiği küfürlü tezahüratlarla gündeme gelen Buruk, yaptığı açıklamayla yaşananları kabul etti ve pişmanlık duyduğunu ifade etti.

07.06.2024-11:50 - (Son Güncelleme: 07.06.2024-13:52) Okan Buruk, Fenerbahçe'ye yönelik küfürlü tezahüratı için özür diledi

Süper Lig'in 2023-2024 sezonunda Galatasaray, topladığı 102 puanla şampiyonluğa ulaşarak büyük bir başarı elde etti. Sarı-kırmızılılar, bu zaferle birlikte 24. kez şampiyonluk sevinci yaşarken, Florya'da yapılan kutlamalarda futbolcular ve taraftarlar coşkulu anlar yaşadı.

Ancak bu coşkulu kutlamaların arasında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un küfürlü bir tezahürat yapması dikkat çekti. Fenerbahçe'ye karşı sarf ettiği sözlerle gündeme gelen Buruk, yaşananlar sonrasında pişmanlık duyarak özür dilemek zorunda kaldı.

Okan Buruk

Özür mesajı yayınladı

Sabah saatlerine kadar devam eden kutlamalarda, Buruk'un Fenerbahçe'ye yönelik küfürlü bir şarkı söylemesi büyük yankı uyandırdı. Bu olay sosyal medyada tartışmalara neden olurken, Okan Buruk'un sözleri tepki çekti.

Ancak yaşananlardan bir süre sonra Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, GS TV'ye verdiği röportajda yaşananlardan dolayı özür dilediğini belirterek, şunları paylaştı:

"Şampiyonluk kutlamalarıyla ilgili bir şey söylemek istiyorum. Kutlamalarda abarttığımız yerler oldu. Bu konuda rahatsız olduğum, mutsuz olduğum yerler oldu. Okan Buruk olarak yıllarca insanların gözünde bir imajım var. Bunun etkilenmesinden dolayı üzüldüm. Özür dilemek istiyorum. Kutlamalar bazen o coşkuyla abartılabiliyor. Kimseyi hedef göstermesek de bazen yanlışlıklar olabiliyor. Kulüp başkanları ve futbolcularda da oluyor. Birçok şeyde görüyoruz. Bu konuda rahatsız olduğumu söylemek istiyorum. Bizler örnek insanlarız. Örnek olmaya devam etmeliyiz. Türk futboluna doğru bir şekilde hizmet etmeliyiz. Türk futboluna yakışır kişiler olmalıyız. Altını çizmek istedim."

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal