Oğuzhan Uğur kimdir, nereli, kaç yaşında? Oğuzhan Uğur neden gözaltına alındı? Youtube fenomeni Oğuzhan Uğur Ankara’da gözaltına alındı

Youtube fenomeni Oğuzhan Uğur Ankara’da gözaltına alındı. Uğur’un sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım nedeniyle gözaltına alındığı iddia edildi. Peki Oğuzhan Uğur kimdir, nereli, kaç yaşında? Oğuzhan Uğur neden gözaltına alındı? Soruların yanıtı haberimizde...

19.11.2022-11:38 - (Son Güncelleme: 19.11.2022-11:38)

Youtube kanalı Babala TV’nin sahibi Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Ankara’da gözaltına alındığını açıkladı. Uğur’un sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım nedeniyle gözaltına alındığı iddia edildi. Peki Oğuzhan Uğur kimdir, nereli, kaç yaşında? Oğuzhan Uğur neden gözaltına alındı?

Oğuzhan Uğur neden gözaltına alındı?

Sosyal medya hesabı üzerinden konu hakkında bir paylaşım yapan Oğuzhan Uğur, ‘’Yakalama kararı çıkmış. Bu defa Angara’da yakalandım" ifadelerini kullandı. Uğur, daha sonra serbest bırakıldığını söyledi. 

Oğuzhan Uğur Gözaltı

Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde çekildiği fotoğrafı paylaşımına ekleyen Oğuzhan Uğur, ‘’ Çayımızı içtik çıktım, iyiyim teşekkürler. Polis arkadaşlar efsanelerdi bu arada. Güzel arkadaşlarım oldu.’’ ifadelerini kullandı. Fakat neden gözaltına alındığı konusunda bir açıklama yapmadı.

Oğuzhan Uğur kimdir, nereli, kaç yaşında?

Oğuzhan Uğur, 29 Ocak 1984 Ankara doğumlu müzisyen, yönetmen, senarist, karikatürist ve YouTube yayıncısıdır. Abdullah Öcalan'ın ilk sorgusunu yapan Albay Hasan Atilla Uğur'un oğlu, yönetmen Tuğrul Uğur'un ağabeyidir. Üniversite öğrenciliği sırasında Mustafa Şevki Doğan ve Osman Sınav’ın yardımcılığını yapmıştır.

Oğuzhan Uğur Gözaltı

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi fotoğraf bölümünden mezun olan Oğuzhan Uğur, 2017 yılında Budabi ve Onedio'nun YouTube kanallarında içerikler hazırlamıştır. 38 yaşındaki Uğur, 2022 itibari ile Youtube kariyerini BaBaLa TV'de devam ettirmektedir.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal