Oğuzhan Özyakup: Beşiktaş Maceram Böyle Bitemez

Beşiktaş'ta bu sezon gözden düşen ve beklentilerin altında kalan Oğuzhan Özyakup, gelecek sezon için harekete geçti. Siyah-beyazlıların yıldızı, tarihi bir karara imza atmaya hazırlanıyor.

10.05.2019-17:02 - (Son Güncelleme: 10.05.2019-16:58)

Beşiktaş'ta bu sezon beklentilerin çok altında kalan Oğuzhan Özkayup, yeni döneme hazırlanıyor. Özel hoca eşliğinde çalışmalarına başlayan 26 yaşındaki futbolcu, eksik yönlerini bulup kendini geliştirmeye çalışıyor.

Beşiktaş'ın yeni sezon hazırlıklarına başlamış ve takımdan birçok isimle yollarını ayırma kararı almış olmasından dolayı genç oyuncu canını dişine takmış durumda. Bu sezon yedek kulübesinin yolunu tutan Oğuzhan, aynı zamanda taraftarında tepkesini üzerine çekmiş durumda bulunuyor.

'HER FUTBOLCUNUN KÖTÜ DÖNEMİ OLABİLİR'

Oğuzhan yeni sezon için şu sözleri söyledi: 'Ben buraya geldiğimde 19 yaşında bir çocuktum. Dişimle tırnağımla Beşiktaş'ın kaptanlığına yükseldim, çocukların idolü, taraftarın gözdesi oldum. Her futbolcunun kötü dönemleri olabilir.

Her zaman Beşiktaş formasına layık olmaya, bana bu sorumluluğu verenlere layık olmaya çalıştım. Benim Beşiktaş maceram böyle bitmeyecek. Yeniden güzel günler göreceğiz, şampiyonluklar yaşayacağız.'

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal