Oğulcan Engin’den gazetecilere uyarı: ‘Düzgün olsun…’

Oyuncu Miray Daner’le bir süredir birlikte olan Oğulcan Engin, geçtiğimiz gün mekan çıkışı sevgilisiyle magazincilere yakalandı. Oğulcan Engin, sevgilisi Miray Daner’in süper minisi hakkında gazetecilere yaptığı uyarı dikkatlerden kaçmadı.

17.06.2022-10:11 - (Son Güncelleme: 17.06.2022-10:11) Oğulcan Engin’den gazetecilere uyarı: ‘Düzgün olsun…’

Seda Sayan ve Sinan Engin’in oğulları Oğulcan Engin, geçtiğimiz gün sevgilisi Miray Daner’le kameralara yakalandı. Bir mekan çıkışı görüntülenen çift, ayaküstü gazetecilerle sohbet etti. Miray Daner’in süper minisiyle verdiği pozdan rahatsız olan Oğulcan Engin, "Düzgün bir fotoğraf olur değil mi?" diyerek gazetecileri uyardı. 

Oğulcan Engin’den magazincilere Miray Daner uyarısı

Oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile olan birlikteliğini sonlandırmasının ardından, Miray Daner’le yeni bir aşka yelken açan Oğulcan Engin, geçtiğimiz gün sevgilisi ile bir mekan çıkışında görüntülendi. Bir süredir birlikte olan genç çift, evlilik sorularına ‘yazılanlar gibi bu yaza evlilik yok’ şeklinde cevap verdi. İlişkilerinde her şeyin yolunda gittiğini dile getiren ikili, kısa sohbetin ardından motorlarına bindi. Oyuncu Miray Daner’in süper minisiyle alınan fotoğraflar hakkında gazetecileri uyaran Oğulcan, "Düzgün bir fotoğraf olur değil mi?" dedi. 

Oğulcan Engin Miray Dener

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal