Öğretmenler dikkat! Ek Ders ücretlerinde değişiklikler yapıldı! Resmi Gazete’de yayımlandı

27 Temmuz 2022 Çarşamba günü yayınlanan Resmi Gazete’de ek ders ücretleri ile değişiklik yapıldığı açıklandı. Ek ders ücret karşılığı görev yapan öğretmen ve usta öğreticilerin ek ders saatlerine ilişkin düzenleme Resmi Gazete’de yayımlandı.

27.07.2022-14:36 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-14:36) Öğretmenler dikkat! Ek Ders ücretlerinde değişiklikler yapıldı! Resmi Gazete’de yayımlandı

Öğretmenleri ilgilendiren bir açıklama yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve öğretmenlerinin ders ve ek ders saatlerine ilişkin yeni bir düzenleme yapıldı. Yapılan düzenleme ile ilgili karar 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü yayınlanan Resmi Gazete’de yer aldı. 

Ek ders ücretlerinde değişikliğe gidildi

Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar'da değişikliğe gidildi.  Bugün yayınlanan Resmi Gazete’de yer alan haber birçok öğretmeni ilgilendiriyor. Resmi eğitim kurumlarında ek ders ücreti karşılığında görev yapan öğretmen ve usta öğreticilere her 5 ders saati için bir ders saati ilave ücret ödemesi yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete’de yayımlandı.

Resmi Gazete'de yayınlandı

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal