23.02.2021-13:13 (Son Güncelleme:23.02.2021-13:13)


1

Öğretim asistanı olduğu söylenen yaşlı adam Steven Johnson, 14 yaşındaki çocuk kılığına giren polis ile mesajlaşmaya başladı.



2

Yaşlı adam, 14 yaşında olduğunu düşündüğü gizli polise ''Eğlence mi arıyorsun'' diye mesajını attı. Gizli görevli ''Evet, ben 14 yaşındayım, ancak senin için çok gencim, bu sorun olur mu?'' diye cevap verdi.



3

Yaşlı adam, reşit olmadığını bilmesine rağmen çocuğa mesaj atmaya devam etti. Sapık mesajlarına devam eden yaşlı adam ''Kimsenin dikkatini çekmeyeceği bir yerde buluşabiliriz''dedi.



4

Çocuk kılığındaki gizli polisi kandırmaya çalıştı. Polis, yaşlı adama bir fast food restoranında buluşabileceklerini söyledi.



5

Buluşma günü gizli polisler kapıda yaşlı adamı Johnson'ı beklemeye başladı. Yaşlı adam çocukla buluşacağını düşünerek içeri girdi fakat karşısında polisleri gördü. Pedofili avına çıkan polisler yaşlı adamı tutuklayıp karakola götürdü.



6

Yaşlı adam yaptığından pişman olduğunu ifade ederek başını elinin arasına alıp ağladı daha sonra da bayıldı.



7

Johnson, mesajlaştığı insanın reşit olduğunu, sohbete bu yüzden devam ettiğini açıkladı. Suçunu kabul eden Johnson, bir çocukla cinsel iletişime teşebbüs ettiği için iki buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR