Öğrenci pasosu ne demek, nasıl alınır? İndirimli öğrenci akbili nereden alınır? İndirimli paso almak istiyorum, nasıl alabilirim? Öğrenci pasosu alma hakkında detaylı bilgi

Öğrenci ulaşımı için fırsat tanınan öğrenci akbilleri için araştırmalar başladı. Öğrenci pasosu başvurusu yapacak öğrenciler indirimden faydalanmak için araştırmaları hız kazandı. İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinin yararına olan akbiller için başvuru ekranı açıldı. Öğrenci pasosu nedir? Öğrenci pasosu nasıl alınır? Öğrenci pasosu almak için neler yapılır?

23.05.2022-16:03 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-16:03) Öğrenci pasosu ne demek, nasıl alınır? İndirimli öğrenci akbili nereden alınır? İndirimli paso almak istiyorum, nasıl alabilirim?  Öğrenci pasosu alma hakkında detaylı bilgi

Aylık öğrenci akbil için başvuruların başlaması üzerine toplu taşımada okul hayatı devam eden öğrenciler yararlanmaktadır. İndirimli olarak toplu taşımadan yararlanmak isteyen öğrenciler 1 aylık başvurularda bulunabilir. Merak edilen konulardan birisi ise AÖF ve AÖL öğrencilerin bu indirimden yararlanıp yararlanamayacağı oldu. Öğrenci akbili nedir? Öğrenci akbili nasıl alınır? Öğrenci akbil başvurusu nasıl yapılır? Öğrenci akbil hakkında bütün merak edilenler haberimizde yer almaktadır

Öğrenci akbili nasıl alınır?

- https://bireysel.istanbulkart.istanbul/ adresinde yapılan başvurular sürecinde form üzerinde yer alan kişisel bilgiler doldurularak sistem üzerine fotoğraf ile beraber kayıt edilir.

- Öğrenciler için kullanılan indirimli akbil için 6 TL kargo ücreti başvuru esnasında kart ücretiyle beraber alınır. İstanbul kart uygulaması üzerinden ayarlar bölümünden üyelik durumu sorgulaması yapılabilir.

Öğrenci akbili ne kadar? Öğrenci akbili nasıl alınır?

- İndirimli öğrenci akbilini almak isteyen öğrenciler için İstanbulkart Başvuru Merkezin'den elden kartı teslim almak mümkün. Fakat gidiş imkanı olmayan vatandaşlar için kargo ücreti ödenerek kart teslim edilir.

-İstanbulkart Başvuru Merkezinden öğrencilerin kart teslim talebinden bulundurulduğunda sms ile bildirim mesajları gelmektedir. SMS ile belirtilen saat ve tarih aralığında ulaşım kartı adrese gönderilir.

Aylık öğrenci akbili ne kadar?

İstanbul akbil fiyatlarında %35 oranında zam uygulaması yapıldı. Kısa yol için ödenen ücret 1,75 TL olurken isteyenler akbil içerisine 50 TL yükleyerek 200 basımlık fırsat elde edebilir.

Tam elektronik bilet - 7,67 TL

Tam abonman ücreti - 602 TL

Öğrenci abonman - 109 TL

İlk aktarma - 5,48 TL

Sarı taksi kısa mesafe ücreti - 28 TL

Minibüs indi-bindi ücreti - 5,25 TL

Okul servis ücreti - 554 TL

Personel servis ücreti - 295 TL

Taksi dolmuş ücreti - 10 TL 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal