OGM Annemin Ağacı kampanyası Anneler Günü'ne özel fidan bağışı nasıl yapılır? anneminagaci.com Bedava ağaç sahiplen

Orman Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılında Anneler Günü’ne özel olarak başlatılan Annemin Ağacı kampanyası bu sene de devam ediyor. Anneler Günü’nde annesine bu kampanya ile sürpriz yapmak isteyenler, Annemin Ağacı kampanyası nedir? Annemin Ağacı kampanyasına nasıl fidan bağışı yapılır? Gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte Annemin Ağacı kampanyası hakkında merak edilen her şey…

08.05.2022-15:26 - (Son Güncelleme: 08.05.2022-15:26) OGM Annemin Ağacı kampanyası Anneler Günü'ne özel fidan bağışı nasıl yapılır? anneminagaci.com Bedava ağaç sahiplen

Geçen sene Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından Anneler Günü’ne özel olarak başlatılan Annemin Ağacı kampanyası büyük ses getirdi. İlgi çeken kampanya bu sene de devam etmesiyle yeniden gündeme geldi. Ormanları koruyarak gelecek nesillere güvenle aktarmak için başlatılan toplumsal farkındalık projesi Annemin Ağacı, bu Anneler Günü’nde de devam etti. Kampanyaya katılarak annesine özel bir hediye vermek isteyenler, kampanyanın detaylarını araştırmaya başladı. Annemin Ağacı kampanyasına nasıl fidan bağışlanacağı ve projenin ücretli olup olmadığı en çok merak edilen konular arasında yer aldı. Kampanyada, annelerine özel ve anlamlı bir hediye vermek isteyenler, anneleri adına fidan sahiplenebiliyor.

Ormanları korumak, geliştirmek ve güvenle gelecek nesillere aktarmak için OGM tarafından başlatılan proje, Anneler Günü’nde annelerine en anlamlı hediyeyi vermek isteyenlere özel bir fırsat sunuyor. OGM bu kampanya ile toplumu bilinçlendirerek fidan sahiplenmeye davet ediyor. Kampanyaya ilgi gösteren vatandaşlar, bağış ekranına ulaşmak için kolları sıvadı.

Anneleri adına fidan sahiplenmek isteyenler, www.anneminagaci.com internet sitesi üzerinden bağışta bulunabilecek. OGM bu kampanyaya özel olarak orman mühendisi bir anne ve kızının hikayesini konu alan bir kısa film hazırladı. Bu kısa filmde annelerine fidan bağışlayarak geleceğe nefes olmak isteyenlere çağrı yapıldı.

Annemin Ağacı

Annemin Ağacı kampanyası

Anneler Günü’nde annesine anlamlı bir hediye vererek onlar adına fidan sahiplenmek isteyenler, www.anneminagaci.com adresinden bağış sayfasına ulaşabiliyor. Fidan sahiplenmek isteyenler için, isme özel olarak hazırlanan dijital bir bağış sertifikası da düzenleniyor.

Annesi adına fidan bağışlamak isteyenler, belirtilen adres üzerinden açılan siteye giderek burada yer alan bölüme annesinin adını ve soyadını, kendi adını ve soyadını ve e-posta adresini yazarak fidan bağışında bulunabiliyor. Bu kampanya tamamen ücretsiz olup, bağışlanan fidanlar için bir ücret talep edilmemektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal