Oğlum Tuğrul öldü mü? Feyyaz Duman diziden ayrıldı mı?

Show Tv ekranlarında yayınlanan Oğlum dizisinde Tuğrul karakterinin bıçaklanacak olmasıyla seyircinin merakı iyice arttı. Seyirci internet üzerinden Tuğrul karakterinin ölüp ölmediğini merakla araştırıyor. Peki Tuğrul karakteri öldü mü? Tüm detaylar haberimizde.

04.05.2022-22:05 - (Son Güncelleme: 04.05.2022-22:05) Oğlum Tuğrul öldü mü? Feyyaz Duman diziden ayrıldı mı?

Oğlum dizisi bir umut hikayesini anlatıyor. Dizinin yeni bölümünün tanıtımının yapıldığı fragmanda Ceren karakterinin Tuğrul karakterini bıçakladığı görülüyor. Dizinin seyircisi merakla Tuğrul karakterinin ölüp ölmeyeceğini araştırıyor. Konu ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Oğlum dizisi Tuğrul karakteri

Dizi içerisinde Tuğrul karakterine Feyyaz Duman hayat veriyor. Dizinin yeni bölüm tanıtımında Tuğrul karakteri bıçaklanıyor. Akışa göre Melahat Kaan'ın fotoğrafını görüyor ve Demet'e bu çocuğu tanıdığını söylüyor ve Kaan ile ilgili ne anlatacağı merak ediliyor. İlyas, teslim olacağını söylüyor ve bu esnada Ceren karakola gidiyor. Ceren'in karakola gitmesi de insanların acaba suçunu itiraf mı edecek sorusuna sebep oluyor. Dizideki Tuğrul karakterinin bıçaklanma olayından sonra ölüp ölmeyeceği henüz belli değil. Kaan konusuyla ilgili dizi içinde 13. bölümde gelişmeler olacağı düşünülüyor. Dizinin 12. bölümünde vicdanı ve evlat acısıyla sıkışan İlyas karakteri Tuğrul'u serbest bırakacak fakat İlyas ve Melike, Ceren'in peşlerinden geldiğinin farkında değil. Ceren ormanda Tuğrul ile karşılaşıp onu bıçaklayacak ve bu manzarayı gören Melike ile İlyas büyük şaşkınlığa uğruyor. Dizinin kadrosunda Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Nazan Kesal, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi isimler bulunuyor. Dizinin 13. bölümü 11 Mayıs günü 20.00'de Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak. 13. bölümde Tuğrul ile ilgili önemli gelişmeler yaşanacağı ve Ceren'in polise neler anlatılacağı merakla bekleniyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal