Oğlu kadar olamadı! Tolga Karel'in terk ettiği oğlu Cihangir dedesinin cenazesindeyken babası sadece paylaşım yapmakla yetindi

Yaprak Dökümü’ndeki Oğuz karakteriyle hafızalara kazınan Tolga Karel’in terk ettiği Cihangir dedesinin cenazesindeyken babası sadece paylaşım yapmakla yetindi. İnsanlar Tolga Karel ile ilgili olarak oğlu kadar olamadı yorumunda bulundu.

25.04.2022-18:53 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-18:53) Oğlu kadar olamadı! Tolga Karel'in terk ettiği oğlu Cihangir dedesinin cenazesindeyken babası sadece paylaşım yapmakla yetindi

Yaprak Dökümü dizisindeki Oğuz karakteriyle ve Survivor programıyla birlikte hafızalara kazınan oyuncu Tolga Karel şu sıralarda oyunculuktan uzak bir hayat sürüyor. Oyunculuğu bırakarak ABD’de tır şöförü olmaya başlayan Tolga Karel sosyal medyadan sık sık paylaşımlar yapıyor. Amerikalı eşi ve yeni çocuklarıyla mutlu bir hayat yaşayan Tolga Karel, babasının kanser sebebiyle hayatını kaybettiğini duyunca büyük bir üzüntü yaşadı. Fakat bu üzüntüyü Türkiye’de ailesiyle beraber yaşamak yerine sosyal medyadan paylaşım yaparak yaşaması bir çok insanın tepkisini çekti.

Oğlu kadar olamadı

Oyunculuğu bırakarak yıllar önce ABD’ye yerleşen ve tır şöförü olmaya başlayan Tolga Karel son olarak Florida’daki lüks eviyle gündeme gelmişti. Fakat ünlü oyuncu bu kez üzücü bir haberle gündeme geldi. Tolga Karel’in babası kanser sebebiyle hayatını kaybetti.

Tolga Karel'in oğlu

Babasının cenazesine gitmeyerek sadece sosyal medya hesabından paylaşımlarla üzüntüsünü dile getiren Tolga Karel’in oğlu Cihangir dedesinin cenazesinde gözyaşı döktü. Eski eşi Günay Museyeva ve oğlu Cihangir dedesinin tabutu başında büyük bir üzüntü yaşadı.

Tolga Karel'in oğlu

Babasına veda etti

Babasının ölüm haberini duyunca büyük bir üzüntü geçiren Tolga Karel sosyal medyadan pek çok paylaşımla üzüntüsünü dile getirmeye çalıştı. Babasıyla son mesajlaşmasını da takipçileriyle paylaşan Karel ‘’Bu dünyadan adam gibi bir adam geçti. Rabbim sana şükürler olsun. Onu benim babam olarak dünyaya getirdiğin için, unutma oğlum bir adamın en büyük hazinesi itibarıdır. Onu kaybedersen her şeyini kaybedersin. Koca yürekli babam. Işıklar içinde Uyu. Ama ben gelmeden ölme demiştim sana. Hani beni bekleyecektin baba..." sözleriyle duygusal anlar yaşattı.

Tolga Karel'in oğlu

Kendisine gelen başsağlığı mesajlarına teşekkür eden eski oyuncu Tolga Karel ‘’Arkamdaki dağım, gölgem gitti. Elveda baba" sözlerini sarf etti.

Babasının attığı son mesajı sosyal medya hesabından paylaşan Tolga Karel acısını "Son mesajı kalbim acıyor baba seni hiç unutmayacağım" sözleriyle göstermeye çalıştı.

Tolga Karel'in oğlu

Şu sıralarda ABD’de hayatına devam eden ve bir lojistik şirketinin başında bulunan Tolga Karel, eşi Sarah Scott ve çocuklarıyla çekilmiş fotoğraflarından bazılarını da sosyal medyasında yayınlamaya devam ediyor. Instagram hesabında 150 bin takipçisi bulunan Tolga Karel fotoğrafları ‘’Ailem ve arkadaşlarımla çok güzel bir gündü" notuyla paylaştı.

Tolga Karel'in oğlu

Tolga Karel’in babasının cenazesinden sonra Türkiye’ye gelip gelmeyeceği ise henüz bilinmiyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal