OEDAŞ'tan bayrama müjde: Planlı elektrik kesintisi yok!

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), Ramazan Bayramı boyunca kesintisiz enerji sağlama sözü verdi. 15 Nisan Pazartesi'ye kadar planlanmış herhangi bir elektrik kesintisi olmayacağını açıklayan OEDAŞ, güvenli ve sürdürülebilir bir enerji arzı sağlamak için çalışmalarını sürdürecek.

02.04.2024-12:49 - (Son Güncelleme: 02.04.2024-12:49) OEDAŞ'tan bayrama müjde: Planlı elektrik kesintisi yok!

OEDAŞ'ın yaptığı açıklamaya göre, enerji arzı ve güvenliği için yapılan yatırım ve bakım çalışmaları sırasında bazı durumlarda planlı kesintilere ihtiyaç duyuluyor. Ancak bayram süresince bu tür kesintilerin yapılmayacağı belirtildi. Bakım, onarım ve yatırım çalışmaları 15 Nisan'da yeniden başlayacak. Bayram boyunca olası enerji hatları arızalarına karşı hazırlıklı olan OEDAŞ, beş ilde toplam 350 kişilik bir ekibin görevlendirildiğini duyurdu. Arıza durumlarında kontrol merkezinin devreye gireceği ve uzaktan müdahale edileceği belirtildi. Gerektiğinde ekiplerin de sahaya yönlendirileceği kaydedildi.


Arıza bildirimi ileti yolları

Tüketiciler, bayram boyunca arıza bildirimi veya diğer taleplerini ALO 186 OEDAŞ Çözüm Merkezi, OEDAŞ 186 mobil uygulaması, internet sitesi ve e-posta üzerinden iletebilecekler. Ayrıca, planlanmış çalışmalar hakkında bilgi almak isteyen tüketicilerin ALO 186 OEDAŞ Çözüm Merkezi'ni arayarak bilgi güncellemesi yapmaları halinde SMS bildirimleri alabilecekleri de belirtildi.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal