Ödül Törenine 'Gerilla Annesi' Jüri Başkanı Oldu

Geçen senelerde 'Gerilla annesi rolünü oynamak istiyorum' açıklamaları yapan ve gençken dağa çıkmak istediğini dile getirerek oldukça tepki alan oyuncu Füsun Demirel, bu sene 27. defa gerçekleştirilecek Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde jüri başkanı olarak katılacak.

01.09.2020-17:19 - (Son Güncelleme: 01.09.2020-17:58) Ödül Törenine 'Gerilla Annesi' Jüri Başkanı Oldu

27'nci Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nin jüri üyelerinin isimleri açıklandı. Jüri başkanlığı görevini oyuncu Füsun Demirel'in aldığı festivalin diğer jüri üyeleri; görüntü yönetmeni Feza Çaldıran, oyuncu Damla Sönmez, yönetmen Seren Yüce, müzisyen Can Atilla, yazar Ayfer Tunç ile sinema yazarı Sevin Okyay'dan olacak.

'DAĞA ÇIKMAK İSTİYORUM' SÖYLEMLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRMİŞTİ

Fakat Füsun Demirel'in festivalin jüri başkanı olması tepki aldı. Oyuncu, geçen senelerde 'Gerilla annesi rolünü oynamak istiyorum' açıklamaları yapmış, gençken dağa çıkmayı hayal ettiğini dile getirmişti.

GERİLLA PKK DEĞİLDİR DEMİŞTİ...

HDP'ye övgüler sürekli öven Demirel, bir röportajında gezi hadiselerinin yeniden başlaması gerektiği benzeri hayrete düşüren ifadeler kullanmıştı.

SADECE PKK İLE ÖZDEŞ BİR KAVRAM DEĞİLMİŞ....

Birçok kesimden aldığı tepkinin ardından yeni bir açıklamada bulunan Demirel 'Bu vahşeti görmezden gelemezdim' konulu bir yazı yazmış, 'Gerilla, yaratılmaya çalışılan algı gibi; sadece PKK ile özdeş bir kavram değildir' ifadelerine yer vermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal