02.09.2022-15:51 (Son Güncelleme:02.09.2022-15:51)


1

Canlı yayına çıktı

Canlı yayına çıktı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Youtube’da yayınlanan programa konuk oldu. CHP’den ayrılışıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.



2

CHP'ten ayrılışı hakkında konuştu

CHP'ten ayrılışı hakkında konuştu

Programda Muharrem İnce’ye Cumhuriyet Halk Partisi’nden ayrılışıyla ilgili bir soru yöneltilince, verdiği yanıt gündem oldu.



3

Açıklamaları dikkat çekti

Açıklamaları dikkat çekti

Muharrem İnce, "Senin kadar ben de duygulanıyorum. Ben CHP’nin yanından geçerken o tarafa bakmıyorum artık.” dedi.



4

CHP sevgisini anlattı

CHP sevgisini anlattı

Ardından, “Çünkü daha önce bir gün oradan geçiyorduk, eşime dedim ki genel merkez binasını göstererek ‘Ben kendimi bu apartmanda bir dairemiz var gibi hissediyorum’. Zaten CHP sevgimi bildikleri için bana bu planları, kumpasları kurdular. Ben o gece CHP genel merkezine gitseydim, arkadaşlar bunların sistemleri çöktü, bana veri veremiyorlar, bir de ağlasaydım orada, bir milyon kişi CHP’yi yakardı, camlarını kırarlardı.” dedi.



5

CHP’yi sevdiğini “Ama benim CHP sevgimi bildikleri için bunu yapamayacağımı biliyorlardı. Ben kendimi yakmak pahasına bunu yapamadım." sözleriyle dile getirdi.



6

'Sizi de genel başkan yapardık'

'Sizi de genel başkan yapardık'

Bu yanıtın üzerine soruyu soran kişi "Sizi de genel başkan yapardık" deyince Muharrem İnce’den dikkat çeken yanıt geldi.



7

'Atatürk gelse...'

'Atatürk gelse...'

Muharrem İnce, "Yapamazdınız, Atatürk gelse yapamazsınız. 20 bin kişi tribünde İnce başkan diye bağırıyor, 1200 kişi aşağıda tık çıkmıyor. Cumhurbaşkanı adayı oluyorum, Türkiye’yi veriyorlar bana, partiyi vermiyorlar. Hesabı düzgün yapın.” dedi.



8

Sosyal medyadan paylaştı

Sosyal medyadan paylaştı

İnce’nin Kurultaya geliyorum, salon ayakta, 20 bin kişi. "İnce başkan diye..." Tamam garanti aldık diyorum. Sandığa giriyorsun yeniliyorsun. Atatürk gelse yenilir, kazanamazsın." sözleri dikkat çekti. Bu bölümü Twitter hesabından paylaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr