08.03.2022-16:44 (Son Güncelleme:14.08.2023-17:43)


1

Elnur Hüseynov

Elnur Hüseynov

Elnur Hüseynov 2015 yılında şampiyon olmuştu. Hadise, Gökhan, Ebru Gündeş, Mazhar Alanson-Özkan Uğur'dan oluşan jüri üyesi ile O Ses Türkiye 4. sezonunda şampiyon Ebru Gündeş'in takımından çıktı. Sesi çok iyi olsa da Azeri asıllı Elnur Huseynov'un adını henüz duymayan çok kişi var



2

9 Elnur Huseynov ülkemizde adını pek duyurmasa da Azerbaycan'ı Eurovision'da temsil etti. Elnur Hüseynov'un popülerliği ülkesinde hâlâ devam ediyor. Kulüplerin ve otellerin aranan şarkıcısı konumunda. Son olarak da Azeri kanalında televizyon programına başladı.



3

Emre Sertkaya

Emre Sertkaya

Emre Sertkaya 2016 yılında şampiyon olmuştu. O Ses Türkiye 5. sezonunda jüri Murat Boz, Hadise, Ebru Gündeş, Gökhan ve Hakan Özoğuz'dan oluşuyordu. Oldukça heyecanlı geçen bir sezona damgasını vuran O Ses Türkiye 2016 şampiyonu ise Gökhan ve Hakan'ın takımında yer alan Emre Sertkaya oldu.



4

Emre Sertkaya şimdilerde çıkardığı single ile dikkat çekmeye çalışıyor. Emre Sertkaya para kazansa da henüz kalıcı bir şöhrete sahip olamadı.



5

Lütfiye Özipek

Lütfiye Özipek

Lütfiye Özipek, O Ses Türkiye tarihinde kazanan ilk kadın yarışmacı oldu. Kıbrıs'ta verdiği konserlerinde pop, caz ve alternatif müziğe yer veren Lütfiye Özipek, Türkiye'de kendi söz ve bestelerinden oluşan albüm için çalışmalarını sürdürüyor.



6

Ferat Üngür

Ferat Üngür

Ferat Üngür 2019 yılında şampiyon olmuştu.



7

Dodan Özer

Dodan Özer

Dodan Özer 2017 yılında şampiyon olmuştu. 39 yaşında olan Dodan Özer, Hadise’ye birinciliği getirmişti. Şimdilerde şehir şehir gezip konserler veriyor. Lütfiye Özipek 2018 yılında şampiyon olmuştu.



8

Oğuz Berkay Fidan

Oğuz Berkay Fidan

Oğuz Berkay Fidan 2012 yılında şampiyon olmuştu. Oğuz Berkay Fidan O Ses Türkiye'de Murat Boz'un yarışmacısıydı. Oğuz Berkay'ın müzik kariyerinin nasıl şekilleneceği uzun süre konuşuldu hatta Murat Boz'un onu piyasaya nasıl süreceği merakla bekleniyordu.



9

Ancak Oğuz Berkay aradan geçen 4 senenin ardından ancak 'Beni Ellerden Sayma' adlı şarkısıyla adından söz ettirebildi. Tüm çalışmalarına rağmen Oğuz Berkay Fidan henüz kalıcı olabilecek bir müzik başarısına imza atamadı.



10

Mustafa Bozkurt

Mustafa Bozkurt

Mustafa Bozkurt 2013 yılında şampiyon olmuştu. O Ses Türkiye 2. sezonunda jüri Murat Boz, Hadise, Mustafa Sandal ve Hülya Avşar'dan oluştu. Mustafa Sandal'ın yarışmacısı Mustafa Bozkurt şampiyon oldu.



11

Sonrasında Mustafa Bozkurt'un yüzü de yavaş yavaş unutulmaya başlandı. Mustafa Bozkurt şimdi Anadolu'daki festival ve turnelerden para kazanıyor.



12

Hasan Doğru

Hasan Doğru

Hasan Doğru 2014 yılında şampiyon olmuştu. O Ses Türkiye 3. sezonunda jüri değişikliğine gidilerek Mustafa Sandal ve Hülya Avşar'ın yerine Gökhan Özoğuz ile Ebru Gündeş geldi. 2014 yılındaki yarışmada jüri, Murat Boz, Hadise, Gökhan ve Ebru Gündeş oldu.



13

O Ses Türkiye 2014 finaline kalan 4 isim de Gökhan Özoğuz takımından çıktı. Tüm dünya formatları arasında bir ilk olan bu gelişmeden sonra O Ses Türkiye 3. sezon şampiyonu Pavarotti Hasan lakabıyla Hasan Doğru oldu. Verdiği kilolarla gündeme gelen Hasan Doğru, müzik piyasasında üst sıralara tırmanamadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr