O Ses Türkiye'nin Çocuk Yıldızı Şahin Kendirci'nin Son Halini Görenler Tanıyamadı!

O Ses Türkiye'nin O Ses Çocuklar yarışmasının çocuk yıldızı Şahin Kendirci'nin değişimi şaşkınlık yarattı. Şahin Kendirci, yıllar sonra oyuncu olarak kamera karşısına geçti.

22.10.2018-09:25 - (Son Güncelleme: 22.10.2018-09:25) O Ses Türkiye'nin Çocuk Yıldızı Şahin Kendirci'nin Son Halini Görenler Tanıyamadı!

O Ses Türkiye yarışmasının şampiyonu Şahin Kendirci'nin son halini görenler gözlerine inanamadı. Çocuk yıldız Kendirci, yıllar sonra oyuncu olarak kamera karşısına geçti.

O Ses Çocuklar yarışması ile adından sıkça söz ettiren Şahin Kendirci, Müslüm filmi için 'Adana'ya Gidek' türküsünü seslendirdi. Müslüm filminde, Müslüm Gürses'in gençliğini canlandıracak olan Kendirci'nin son hali ise büyük şaşkınlık yarattı.

Şahin Kendirci, Müslüm Gürses'e saz çalmayı öğreten Limoncu Ali'nin oğlu Ali Limoncu'yla birlikte O Ses Türkiye sahnesine çıktı. Hadise, yıllar önce kendi takımında yarışan Şahin'i görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Acun Ilıcalı, Müslüm filminin televizyon yayın haklarını adlıklarını ve sinema gösteriminin ardından TV8 erkanlarında yayınlayacaklarını duyurdu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal