O market bir alana bir bedava kampanyasını başlattı! Kasa önlerinde uzun kuyruklar oluştu

Migros marketlerde belirli ürünlerde bir alana bir bedava kampanyası başlatıldı. Ramazan ayının başlamasıyla beraber başlatılan bu indirim kampanyası kasa önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. İşte Migros market 2024 Mart ayı kampanyasının detayları…

20.03.2024-11:25 - (Son Güncelleme: 20.03.2024-12:45) O market bir alana bir bedava kampanyasını başlattı! Kasa önlerinde uzun kuyruklar oluştu

Ramazan Ayı ile beraber Migros marketlerde yeni bir kampanyaya imza atıldı. 19 Mart 2024 tarihinde başlatılan bu kampanya doğrultusunda; çikolata, gofret, bisküvi, kek gibi ürünlerde aynı üründen ikincisini alanlar yaşadı. Bir alana bir bedava kampanyasıyla beraber 19 Mart 2024 tarihinden itibaren Migros market kasa önlerinde uzun kuyruklar oluştu. 

Migros bir alana bir bedava kampanyası ne zamana kadar devam ediyor?

Migros marketler tarafından 19 Mart 2024 tarihinde başlatılmış olan bir alana bir bedava kampanyası Ramazan ayının büyük indirim kampanyası olarak sayılacak cinsten. Ramazan ayında kampanya bekleyen vatandaşların yüzlerini güldüren Migros bir alana bir bedava kampanyası 21 Mart 2024 tarihine kadar devam edecek. Bir alana bir bedava kampanyasının yanı sıra 2 al 1 öde, 3 al 2 öde gibi birçok kampanyada Migros marketlerde geçerli olacak. 19 20 21 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin ellerini çabuk tutması şart. Kampanyanın ikinci gününde şimdiden birçok vatandaş stokları tüketmiş durumda. Sizler de uygun fiyatlarla Ramazan ayında alışveriş yapmak istiyorsanız; Migros marketlerin başlattığı bu kampanyaya muhakkak göz atmalısınız.

O market BİR ALANA BİR BEDAVA kampanyasını başlattı! Kasa önlerinde uzun kuyruklar oluştu

24 Mart’a kadar seç al kampanyası devam ediyor

Bir alana bir bedava kampanyasının yanı sıra 14 Mart 2024 tarihinde başlatılan her 25 TL alışverişte seç al kampanyası da mevcut. 24 Mart 2024 tarihine kadar devam eden kampanya kapsamında uygun fiyatlarla ev alışverişi yapmak isteyen vatandaşlar her 25 TL ve üzeri alışverişlerde seçilen ürünlerin yarı fiyatına satın alabilecek.

 

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal