23.07.2022-10:32 (Son Güncelleme:23.07.2022-10:32)


1

Video ve fotoğraf çekerek şantaj yapan örgüt üyelerinin hesaplarına EFT yoluyla yüklü miktarda para gönderildiği tespit edildi. Operasyon sonucunda 2'si kadın 6 kişiden 4'ü tutuklandı.



2

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kendilerine hedef olarak belirledikleri şahısları kadınları kullanarak tuzağa düşüren suç örgütüne yönelik operasyon yaptı.



3

Hedef olarak belirledikleri şahısları kadınları kullanarak tuzağa düşüren, şiddet uygulayan, video-fotoğraf çekerek şantaj yapan ve paralarını gasp eden suç örgütüne adli makamların koordinesinde yapılan operasyonda 2’si kadın 6 şüpheli şahıs gözaltına alındı.



4

Şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramalarda ise 6 adet cep telefonu, 6 adet sim kart, 6 adet banka dekontu ve bin 250 TL para ele geçirilirken, şüpheli şahısların mağdurlardan EFT yoluyla yüklü miktarda para da aldığı belirlendi.



5

Jandarmada işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4’ü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



6

Konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr