O bankanın müşterisi olan 10 Bin TL alacak! Nakit ödeme için geri sayım başladı

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara özel yepyeni bir kampanyaya imza atıldı. Denizbank tarafından başlatılan kampanya ile birlikte 10.000 TL nakit kredinizi anında hesabınıza çekmek oldukça kolay. İşte bankanın başlattığı kampanyanın detayları…

25.04.2024-09:26 - (Son Güncelleme: 25.04.2024-09:26) O bankanın müşterisi olan 10 Bin TL alacak! Nakit ödeme için geri sayım başladı

Denizbank tarafından yüzleri güldürecek, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara özel harika bir kredi fırsatına imza atıldı. Yeni kredi kampanyası doğrultusunda Denizbank’tan banka hesabı olan vatandaşlar anında 10.000 TL tutarındaki nakit kredinin sahibi olacaklar. 36 ay vadeli şekilde sunulan bu ihtiyaç kredisi kapsamında, düşük faizli kredi seçeneği sizleri bekliyor. Kredi detaylarını dikkatlice inceleyip şartları karşılayanlar anında başvurularını iletebilecekler. 

O bankanın müşterisi olan 10 Bin TL alacak! Nakit ödeme için geri sayım başladı

36 ay vadeli krediniz anında hesabınızda

Denizbank tarafından başlatılan 10.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredisi için detaylar da tek tek belli olmaya başladı. vatandaşlar bayram sonrasında acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bu krediden aynı gün içerisinde yararlanabilecekler. 36 ay vadeli şekilde çekebilecek oldukları bu krediyle artık ihtiyaçları ötelemeye gerek yok. Hemen 5 dakika içerisinde başvurunuzu ilettikten sonra aynı gün içerisinde onay alabilir, nakit krediniz hesabınıza yattığı zaman hiç vakit kaybetmeden kullanmaya başlayabilirsiniz.

Denizbank 10.000 TL kredi nasıl alınır?

Denizbank’ın sunmuş olduğu 10.000 TL tutarındaki nakit krediden yararlanmak isteyen müşterilerin başvuru esnasında belirli belgeleri sunması gerekiyor. Bu belgeler arasında kimlik belgesi, gelir belgesi ve adresi teyit belgesi yer alıyor. Bu belgelerle başvuruda bulunacak olan müşteriler sıkıntısız bir şekilde 10.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredisinden yararlanabilecekler. Krediye dilerseniz Denizbank şubeleri, internet şubesi ya da mobil uygulama üzerinden anında başvuru yapabilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal