O bankadan müjde geldi! Faizsiz 5 Bin TL tüketici kredisi veriyor!

ING Bank'tan vatandaşa sevindirici haber geldi. ING Bank'ın vereceği 5 bin liralık kredi desteğine kimler başvurabilir? Şartlar nelerdir? Başvurular nereden gerçekleşecek? İşte detaylar...

15.04.2022-16:12 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-21:13) O bankadan müjde geldi! Faizsiz 5 Bin TL tüketici kredisi veriyor!
Bankalar vatandaşlara uygun krediler sunmaya başladı.Son zamanlarda yeni müşterileri kendi bünyesine çekmeye çalışan bankalar, yeni kampanya ve krediler ile vatandaşın karşısına çıkıyor. faizsiz kredi avantajlarına kaçırılmayacak bir fırsat geldi.

Kuruluşundan bu yana müşteri memnuniyetinden ödün vermeyen müşterisini önemseyen ING bank sunduğu sıfır faizli kredi imkanıyla vatandaşlara cezbedici imkanlar sağlıyor.

ING Bank'tan Faizsiz Kredi Fırsatı

İnternet üzerinden yapılan başvurular işte bütün detayları ile karşınızda.

''Faizssiz kredi mi olur? ING de olur.'' başlığı altında son günlerde karşımıza çıkan bu cazip teklifin bir tek şartı var. Turuncu extra programı kapsamında sizlere teslim edilecek kart ile birlikte en az 1250 TL'lik aylık harcama/alışveriş yapmanız gerekmektedir. Bu şartı yerine getiren yani her ay bankanın belirttiği tutarda alışveriş yapan ING Bank müşterilerine faizsiz kredi olanağı sağlanacak.

Kredi başvurusu nasıl gerçekleşecek?

Başvuru gerçekleştiren vatandaşlar faiz oranı üzerinden hesaplama ile karşılaşacaklar.İstenen taahhüt ve anlaşmalara sadık kalan vatandaşlara faiz olarak ödedikleri miktar hesaplarına geri yansıtılacaktır.

Kredi başvurunuzu hızlı bir şekilde gerçekleştirmek için internet şubesi aracalığı ile veya sizlere en yakın ING bank şubesinden başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Her ay yapacağınız harcamalarınızın 1250 lirasını Turuncu Ekstra Kartı ile yaptığınız taktirde 5000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredisi avantajından geri ödemesinde sıfır faiz ile yararlanabileceksiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal