O bankadan 3 gün içerisinde hesabınıza nakit ödeme yatacak! 33.000 TL anında cebinizde

Vakıfbank'ta hesabı olan vatandaşların müjdeli haber verildi. Vakıfbank müşterilerine 3 gün sonra 33.000 TL tutarında nakit ödeme sağlayacak.

22.04.2024-14:35 - (Son Güncelleme: 22.04.2024-14:35) O bankadan 3 gün içerisinde hesabınıza nakit ödeme yatacak! 33.000 TL anında cebinizde

Vakıfbank tarafından banka müşterilerinin yüzünü güldürecek harika bir fırsat duyuruldu. Bu fırsat sayesinde Vakıfbank’ın müşterisi olan vatandaşlar, 33.000 TL tutarındaki acil nakit ihtiyaçlarını anında gidebilecekler. 3 gün içerisinde yapılacak olan tek bir işlem sayesinde alınabilecek olan 33.000 TL tutarındaki ödeme için başvurular alınmaya başlandı. Hemen başvurusunu ileten kısa süre içerisinde hesabına ödemesini alabilecek. İşte Vakıfbank tarafından müşterilerine özel olarak başlatılan 33.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredisinin detayları…

3 gün içerisinde 33.000 TL hesapta

Vakıfbank her geçen gün yepyeni başlatmış olduğu kampanyalarıyla müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu defa uygun faiz oranlı ihtiyaç kredisine imza attı. Sadece banka müşterilerinin yararlanabilecek olduğu 33.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredisi sayesinde, hemen anında başvuru yapanlar krediden faydalanabilecek. Herhangi bir koşul söz konusu olmadan dileyen vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını hiç beklemeden karşılayabilecek. Dilerlerse SMS ya da mobil bankacılık üzerinden dilerlerse de en yakın banka şubesine giderek kredi başvurusunda bulunabilecek. Hemen sizler de bayram sonrasında acil nakit ihtiyacınızı karşılamak istiyorsanız Vakıfbank mobil bankacılık üzerinden başvurunuzu iletebilirsiniz.

O bankadan 3 gün içerisinde hesabınıza nakit ödeme yatacak! 33.000 TL anında cebinizde

36 ay vadeli 33.000 TL’nin hazır

Vakıfbank tarafından sunulan bu yepyeni kampanya doğrultusunda vade oranı da belli oldu. Kredi sahibi olmak isteyen vatandaşlar 36 ay vadeli şekilde kredi başvurularını yapabilecekler. Böylelikle 33.000 TL tutarında nakit kredi çeken vatandaşlar, rahat rahat geri ödeme planlaması yaparak 36 ay vadeli şekilde kredilerini kapatabilecekler. Tek şartın banka müşterisi olduğunun altını çizen banka, şimdiden bu kredi için yoğun talep görmeye başladı. Şimdi başvuran 3 gün içerisinde kesin trink hesabına ödemesini alabiliyor.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal