25.03.2022-09:11 (Son Güncelleme:26.10.2022-18:03)


1

Nusret, Londra'daki yeni şubesine müdür arıyor. Nusret'in elemanına vereceği maaşı görenler bir an Nusret'te çalışmak için can atar oldu.



2

Nusr-Et ile ilgili en çok merak edilen iki konu menüdeki ürünlerin fiyatları ve personellerin maaşları gelmektedir. Bu kadar merak edilen 2022 maaşları ne kadar peki?



3

Öncelikle başta sizi şaşırtabilir ama dünyanın en büyük ve en ünlü gıda zincirlerinden biri olan Nusr-Et asgari ücrete bağlı bir maaş politikası izlemektedir. Firma bünyesindeki bütün personeller başlangıçta veya ilk yıllarında asgari ücret tutarında maaş alırlar. Deneyim kazandıkça, komi, garson, aşçı, kebapçı, şef gibi rütbelere ulaştığında ise maaşları katlanarak artacaktır. Başta da belirttiğimiz gibi şaşırabilirsiniz ve de öyle oldu asgari ücret duyunca büyük ihtimal bunun nedenini merak ediyorsunuzdur. Bu sorunun cevabında da çok önemli bir kavram karşımıza çıkacak “Tip” yani bahşiş devreye giriyor.



4

Restoranı için müdür arayışı içerisinde olan Nusret, iş ilanında yıllık 80 bin pound vereceğini yazdı. Yani Türk lirası olarak aylık 20 bin yapar.



5

Kriterleri

Kriterleri

Tercihen Turizm Önlisans & Lisans mezunu Akıcı olarak ingilizce iletişim kurabilen En az 5 yıl fine dining restoranlarda Servis & Bar tecrübesi olan Tercihen Steakhouse tecrübesi ve şarap bilgisi iyi seviyede olan Kendine güvenen, doğal ve enerjik Her misafire kendisini özel hissettiren



6



7



8



9

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr