Dünya çapında üne kavuşan nusret gökçe, şeyma subaşı'nın bebek'te açıtğı mekanı ziyaret ederek destek oldu. restoranda yemek de yiyen nusret, menüden balık tercih etti. nusret'in o anlarını subaşı sosyal medyadan yayınlandı.
Şeyma subaşı'nın bebek'teki mekanı açılışını gerçekleştirdi.
Birçok ünlü ismin katıldığı geceye nusret gökçe de katıldı. subaşı, mekanın açılışında yaptığı paylaşımlarla mutluluğunu takipçileriyle paylaştı. aynı zamanda hesabına dostlarının mekanına dair paylaştığı videoları da yükledi.
Et restoranlarını avrupa'da da açmaya devam eden nusret balık ziyafeti yaptı.
Subaşı, türkiye'nin en çok ınstagram takipçisine sahip olan isimlerden nusret gökçe ile bir fotoğrafını da yayınladı.
Instagram'da sık sık paylaşımlar yapan nusret, geçtiğimiz günlerde eti altına bulamasının ardından ikinci kata çıkarak pişirdiği ete sos dökmesiyle adından söz ettirmişti.
Bu ziyaretin ardından "benim ailem" notuyla istinye şubesine gelen çocuklarla çekildiği kareyi sosyal medya hesabından paylaşan nusret, önceki gün ise maduro'nun restoranına gelmesiyle gündem olmuştu.
Maduro, venezuela devlet televizyonuna yaptığı açıklama ile nusret hakkında, "ünlü bir restorana gittik, nusret. buradan nusret'e selamlarımı yolluyorum. bizzat kendisi de orada hazır bulundu. sohbet ettik, iyi vakit geçirdik. çok sempatik bir adam. neşeli ve venezuela'yı seviyor. bana defalarca, "venezuela'yı takdir ediyorum" dedi. buradan türkiye'ye, kendisine selamlarımı yolluyorum" ifadelerini kullandı.
1983 yılında erzurum'da dünyaya gelen nusret gökçe, maden işçisi bir babanın 5 evladından birisidir. henüz iki yaşındayken ailesiyle birlikte erzurum'dan darıca'ya göç eden nusret, maddi sebepler dolayısıyla darıca faik şahenk ortaokulu'nu altıncı sınıfta bırakmak zorunda kalmıştır.
Meslek hayatına bostancı'daki kasaplar çarşısında başlayan nusret, uzun bir süre kasp çıraklığı yapmıştır. büyük bir kasap dükkanında 10 ustayla aynı anda çalışan nusret, günde 18 saat aktif olarak çalışmıştır. et doğramadaki profesyonelliğini dar zamanda çok iş yapma konusuna borçlu olan nusret, ilk olarak 2007 yılında istinye park'ta açılan kasap-restoran konseptinde çalışmaya başlamıştır. bu deneyimin ardından dünya üzerindeki diğer restoran konseptlerini görmek isteyen genç girişimci, arjantin'e doğru yola çıkmıştır.
Cebindeki son parası ve kredi kartından çektiği 7 bin tl ile gittiği arjantin'de kasapları ve restoranları gezen nusret, sektör hakkında fikir edinmeyi başarmıştır. türkiye'ye döndüğünde aynı işyerinde çalışmaya devam eden nusret, bu deneyimleri işine aktarmayı başarmıştır. 'lokum', 'ceviz', 'kafes' gibi ğişmiş et türlerini ilk kez kendisinin yaptığını iddia eden dünyaca ünlü restoran sahibi, bu kez yeni deneyimler için amerika'ya gitmeyi kafasına koymuştur. zor şartlar altında aldığı üç aylık amerika vizesinin ardından new york'un en bilindik dört restoranında para almadan çalışmış ve yaptığı mönü new york times'da yayınlanmıştır.
Nusr-et steakhouse, 2010 yılında etiler’de nusret gökçe ve mithat erdem ortaklığı ile kurulmuştur. 2012 yılında ise d.ream (doğuş restaurant entertainment and management) ile ortaklığa imza atılmıştır. 2010 yılında başlayan nusret gökçe ve mithat erdem ortaklığı tüm nusr-et steakhouse’larda hali hazırda devam etmektedir.
2009 yılına kadar tek olarak devam ettiği işletmesine, 2012 yılı itibariyle doğuş grubu ortak olmuştur. eskiden 1800 tl maaşla çalıştığını, şu an ise 400 çalışan istihdam ettiğini belirten nusret, yaptığı etleri yemek için yurtdışından özel jetleriyle müşterilerinin geldiğini ve bunun kendisi için büyük bir mutluk olduğunu ifade ediyor.