Nusret Gökçe Kahve Dükkanı Kapicciiiinoo nerede açıldı?

Nusret Gökçe Kapicciiiinoo isimli kahve dükkanı açıyor. Bu işletmenin kazancının yarısını kimsesiz çocuklara bağışlayacağını açıkladı..

19.06.2022-13:03 - (Son Güncelleme: 19.06.2022-13:03) Nusret Gökçe Kahve Dükkanı Kapicciiiinoo nerede açıldı?

Nusret Gökçe ilk kahve işletmesi Kapicciiiinoo'yu Maçka Palas'ta açtı. İşletmenin bir yıllık gelirinin yarısını çocuk esirgeme kurumuna bağışlayacağını açıklayan Nusret Gökçe alkışları topladı. Bu bağışının ilk yıl için mi geçerli olacağı yoksa işletmenin düzenli bir şekilde sonraki yıllar için de çocuk esirgeme kurumuna bağış yapacağı hakkında detay vermedi.

Kapicciiiinoo isimle dükkanının logo çalışmasını özel olarak yaptırdı. Logo çalışmasında Nusret Gökçe'nin ses dalgaları kullanıldığı tasarım dikkat çekti. Kahve dükkanında konsept ve dizayn daha çok retro bir hava yaratırken öne çıkan renk turuncu oldu.

Nusret Gökçe

Kahve dükkanında satışlar sadece kahveyle sınırlı değil. Özellikle kahveden sonra mevsimsel meyveler kullanılarak yapılan detokslar, smoothie'ler, bitki çayları, pastane ürünleri ve kruvasanlar da mevcut. Nusret'in vazgeçilmez tercihi altın kaplama Kapicciiiinoo'nun bulunması da şaşırtmadı..

Yurtdışında bir çok restoran zinciri bulunan bunlardan Dubai, Abu Dabi, Doha, Miami, New York, Londra ve Mikonos'ta faaliyet gösteriyor. Yurtdışında altın tozlu cappuccino'su geçtiğimiz yıllarda olay olan Nusret Gökçe beğenenler kadar oldukça bu durumu eleştirenler de mevcuttu.

Zeynel Abidin Barut
zeynelbarut@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal