Nusret 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanya yapacak mı?

Dünyanın en ünlü restoran zincirlerinden olan Nusret özel günlerde kampanyalar yapıyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün yaklaşması ile o gün için geçerli bir kampanya veya bedava menü olup olmayacağı da merak ediliyor.

05.03.2022-18:41 - (Son Güncelleme: 05.03.2022-18:42) Nusret 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanya yapacak mı?

Dünyanın neredeyse her yerinde tanınan Nusret Gökçe gerek verdiği hizmet olsun gerekse çektiği ve yayınladığı videolarla kendinden söz ettirmeyi başaran başarılı bir iş adamıdır. Nusr-et Steak House olarak adlandırılan şubelerinde ise  8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadınlara özel bir hazırlanan menüyü ücretsiz bir şekilde dağıtmakta. 

dünya kadınlar günüTürkiye genelinde de fazlaca şubesi olan Nusr-et Steak House, İstanbul ilinde Etiler, Nişantaşı ve Bebek'te , Muğla Bodrum, Marmaris ve Ankara illerinde hizmet vermeye devam etmektedir. Bu şubelerden ise Dünya Kadınlar Gününde özel ve ücretsiz bir menü hazırlayarak isteyenlerin hizmetine sunmaktadır. Kadınlar bu uygulamadan yararlanmak için sıraya girmektedirler.

2022 yılında da kampanya yapılacak mı?

Bu kampayanın başladığı dönemde Nusret kampanyanın tek bir yılı kapsamayacağını ve her yıl tekrarlanacağını söylemişti. Bu yıl içinde kampanya olacak diye tahmin etmekteyiz. Bununla ilgili açıklamayı ise kısa zamanda Nusret'in sosyal medya hesabından yapacağını düşünmekteyiz. 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü menüsünün içeriğinde ne var?

Kadınlara özel bir günde kadınlar için özel hazırlanan bir menü olan Nusr-et Steak House menüsünde, "Bir meşrubat, bir adet lokum(kırmızı et), bir baklava" bulunmaktadır. Dağıtım ise 8 Mart günü 12.00 ve 19.00 saatleri arasında yapılmaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal