06.10.2021-12:13 (Son Güncelleme:06.10.2021-12:13)


1

Antalyaspor Artık Nuri Şahin' Emanet!

Antalyaspor Artık Nuri Şahin' Emanet!

Şuan ülkemizde Antalyaspor'un formasını terleten futbolcuyla ilgili çok sıcak gelişmeler yaşandı. Nuri Şahin, futbolcu olarak oynadığı Antalyaspor'un yeni teknik direktörü oldu. Futbolcunun bu haberi spor kamuoyunda çok büyük yankı uyandırdı.



2

Nuri Şahin Kimdir?

Nuri Şahin Kimdir?

Nuri Şahin 5 Eylül 1988 tarihinde Almanya'nın Lüdenscheid şehrinde doğmuştur. Futbola ilk olarak Meinerzh takımında başladı ardından Borussia Dortmund altyapısına gitti. Dortmund altyapısında sergilediği performans ile kısa sürede A takım seviyesine yükseldi. Nuri Şahin, Borussia Dortmund'dan Feyenoord takımına kiralık olarak transfer oldu. 2008 yılında yuvasına geri dönen Nuri Şahin Dortmund ile ikinci döneminde çok büyük başarılar elde etti. Borussia Dortmund ile sergilediği başarılı performansın ardından 2011 yılında Real Madrid'e transfer oldu. Futbolcu sonrasında Liverpool'a kiralandı. Liverpool'dan sonra eski takımı Dortmund'a geri döndü. Nuri Şahin 2018 yılında ise Werder Bremen'in yolunu tuttu. 2020 yılında ise Werder Bremen'den, Antalyaspor'a transfer oldu. Nuri Şahin, Antalyaspor'da futbolcu olarak görev alırken takımda teknik direktör olarak görev alacağı açıklandı.



3

Nuri Şahin'in Real Madrid Dönemi Beklentilerin Çok Altında Kaldı!

Nuri Şahin'in Real Madrid Dönemi Beklentilerin Çok Altında Kaldı!

Nuri Şahin, Borussia Dortmund'da sergilediği başarılı performansın ardından İspanyol devi Real Madrid'e transfer olmuştu. Fakat Nuri Şahin Real Madrid'de beklentilerin çok altında kaldı. Beklentilerin altında kalan futbolcu, sergilediği performans ile hayal kırıklığı oluşturdu. Gerek yaşadığı sakatlıklar gerek formsuz durumu ile Nuri Şahin büyük umutlarla transfer olduğu Real Madrid'de istenileni veremedi.



4

Nuri Şahin'in Başarıları Nedir?

Nuri Şahin'in Başarıları Nedir?

Nuri Şahin, Borussia Dortmund ile 10/11 sezonunda Bundesliga'yı 16/17 de Alman Kupası'nı kazanmıştır. Feyenoord ile 2007/2008 de Hollanda Kupası'nı ve Real Madrid ile 11/12 La Liga şampiyonu olmuştur. 2005 yılında ise Türkiye ile U17 şampiyonu olmuştur.



5

Nuri Şahin'in Kariyerinde Kaç Golü Var?

Nuri Şahin'in Kariyerinde Kaç Golü Var?

Nuri Şahin kariyeri boyunca çıktığı 428 karşılaşmada 38 gol attı ve 69 kez asist yaptı.



6

Nuri Şahin'in Boyu Nedir?

Nuri Şahin'in Boyu Nedir?

Nuri Şahin'in boyu 1.80 cm'dir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR