Nurgül Yeşilçay tatil sezonunu açtı! Yeşilçay sevgilisi ile Marmaris koylarında tatilin tadını çıkarıyor

Tatil sezonunu açan ünlüler kameralara bir bir kameralara yansırken Nurgül Yeşilçay’da sevgilisi Necati Kocabay’la tatil sezonunu başlattı. Uzun süredir birlikte olan ikili bu sene tatil için Marmaris'i tercih etti.

22.07.2022-11:10 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-11:10) Nurgül Yeşilçay tatil sezonunu açtı! Yeşilçay sevgilisi ile Marmaris koylarında tatilin tadını çıkarıyor

Yaz mevsiminin gelmesi ile ünlülerde tatil için farklı şehirleri tercih ediyor. Nurgül Yeşilçay ve uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Necati Kocabay bu sene tatil için Marmaris'i tercih etti. Tatilin tadını çıkaran ikilinin  keyifli anları da kameralara yansıdı. 

Nurgül Yeşilçay tatil sezonunu açtı

Necati Kocabay ile  birlikteliklerini devam ettiren Nurgül Yeşilçay,  uzun süredir evlilik iddiaları ile gündeme geliyor. İkilinin  ne zaman evleneceği merak konusu olurken bu konu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Bu sene yaz mevsimini Marmaris'te geçirmek isteyen ikili ıssız koylardan birinden ev kiraladı. Deniz ve güneşin tadını çıkaran ikili evlerinin hemen önündeki plajda keyifli dakikalar geçirdi. 

Nurgül Yeşilçay Tatilin Tadını Çıkardı

Evlerinin önünde vakit geçiren Nurgül Yeşilçay ve Necati Kocabay,  bir süre sohbet ettikten sonra denizin tadını çıkardı. Nurgül Yeşilçay'ın “Haydi aşkım gel yanıma” diye seslenmesi üzerine Necati Kocabay’da bu teklifi geri çevirmeyerek “Geliyorum canım” diyerek kollarını Yeşilçay’a doğru koştu.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal