Nurgül Yeşilçay Sahnelere Geri Döndü

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay televizyon ekranlarına verdiği kısa aranın ardından tekrar seyircisiyle buluşuyor. Tiyatro oyununa da başlayan Yeşilçay’ın partnerini ise kızı oynuyor…

29.06.2018-16:53 - (Son Güncelleme: 27.11.2021-17:04) Nurgül Yeşilçay Sahnelere Geri Döndü

Başarılı ve güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay ekranlara verdiği aranın ardından tekrar sevenlerinin karşısına geçti. Yer aldığı projelerle adından sıkça söz ettiren Yeşilçay yeni projeleri için kolları sıvadı. Yaptığı anlaşmalar ve başladığı projeler hakkında bilgi veren oyuncuya sevenlerinden destek yağdı.

NURGÜL YEŞİLÇAY KIZI AFRA SARAÇOĞLU İLE SAHNEDE

2016 yılında İkinci Şans filmi ile seyircinin karşısına çıkan Nurgül Yeşilçay ve Afra Saraçoğlu’ndan güzel haber geldi. Filmde anne kızı oynayan Yeşilçay ve Saraçoğlu birbirine o kadar benzetildi ve oyunculukları da hayranları tarafından beğenildi ki yeni projelerde tekrar ikilinin isimleri tartışıldı. Bu kez sinema filmi için değil tiyatro oyunu için bir araya gelen ikiliden samimi pozlar geldi. Gerçekte de anne-kız gibi birbirine çok benzeyen iki oyuncunun sevenleri tiyatro haberini sevinçle karşıladı. Beş yılın ardından tiyatro sahnesine çıkacak olan başarılı oyuncu Yeşilçay, Bir Gece Bir Barda isimli tiyatroyla sahneye çıkacak. 

NURGÜL

NURGÜL YEŞİLÇAY YENİDEN EKRANLARA DÖNÜYOR

Geçtiğimiz sezon televizyon ekranlarına “Kefaret” dizisi ile ekranlara çıkan güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay arayı açmadan yeni anlaşmalar yaptı. Fox TV’deki dizisinin final yapmasının ardından çok geçmeden yeni anlaşmalara imza atan oyuncunun yeni dizisinin adı da belli oldu. “Son Nefesime Kadar” isimli diziye başlayacak olan usta oyuncunun partnerliğini de Emre Kınay üstlenecek. Tiyatro oyununun heyecanı ve hazırlıkları içerisinde olan Yeşilçay’ın yakın zamanda setlere döneceği konuşuluyor. Son Nefesime Kadar isimli dizinin ise 2022 yılının ilk aylarında seyirci ile buluşacağı tahmin ediliyor. 

MERT YAZICIOĞLU’NDAN  AFRA SARAÇOĞLU’NA DESTEK

Afra Saraçoğlu’nun “Bir Gece Bir Barda” isimli tiyatro oyununa sevgilisinden destek yağdı. Saraçoğlu’nun tiyatro oyununu izlemeye giden sevgilisi Mert Yazıcıoğlu güzel sevgilisinin fotoğraf karalerini paylaştı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafların altına binlerce yorum yağarken Yazıcıoğlu ise; “Canım sevgilim, daha nice başarılarını görmek dileğiyle” notunu paylaştı. Yazıcıoğlu’nun romantik gönderisine takipçileri tarafından tebrik mesajları iletildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal