Numaradan telefonun yeri tespit edilir mi? Telefonun konum yeri nasıl bulunur? Telefon numarasından konum bulma programları

Cep telefonları sadece görüşme yapmamızı sağlamaz aynı zamanda GPS özelliği sayesinde nerede olduğumuzu da gösterir. Telefonların bu özelliği ile birlikte kullanıcının nerede olduğunu hangi konumda olduğunu kolaylıkla bulmamızı sağlayan programlar vardır. Bu yazımızda Numaradan telefonun yeri tespit edilir mi? Telefonun konum yeri nasıl bulunur? sorularına yanıt verirken aynı zamanda telefon numarasından konum bulma programları hakkında detaylı bilgilere yer verdik.

04.06.2022-11:21 - (Son Güncelleme: 04.06.2022-11:23) Numaradan telefonun yeri tespit edilir mi? Telefonun konum yeri nasıl bulunur? Telefon numarasından konum bulma programları

Çocuklarınızı, eşinizi veya sevgilinizi, yaşlı ya da yardıma ihtiyacı olan yakınlarınızı, başının dertte olabileceğini düşündüğünüz arkadaşınızın tam olarak nerede olduğunu bilmek hayati önem arz ederken aynı zamanda endişeleri de beraberinde götürür. Anne ve babalar özellikle çocuklarını dışarıda olan tehlikelerden korumak adına bulundukları mekanları veya yerleri takip etmek isterler. Eşini veya sevgilisinin yalan söyleme ihtimalini düşünenler de aynı şekilde numaradan telefon takip yöntemiyle konum bilgilerinden emin olmak isterler.

Cep telefonları bilindiği üzere sadece görüşme yapmak için değildir. Günümüzde hemen hemen her işlemi gerçekleştirdiğimiz cep telefonları GPS özelliği sayesinde kişilerin konum bilgilerini de verir. Kişinin telefon numarası kullanılarak nerede olduğu ve hangi konumda olduğu kolaylıkla bulunabilir. Sadece telefon numarasını bildiğiniz kişinin nerede olduğunu onun haberi olmadan bulabilir, konumunu takip edebilirsiniz.

Numaradan telefon yer tespiti

Telefonun konum yeri nasıl bulunur?

Son zamanların en çok yanıtı merak edilen 'Numaradan telefonun yeri tespit edilir mi?' sorusuna kısaca "Evet" denilebilir. Numarasından kişilerin yer tespitinin yapılması nerede olduğunun belirlenmesi oldukça kolaydır. Kişiler özellikle çocuklarını, eş veya sevgililerini, yardıma muhtaç yaşlı yakınlarını sadece telefon numaralarından tespit edebilirler.

Telefon numarasından yer tespiti yapmak için kullanılan farklı uygulamalar geliştirilmiştir. Bu uygulamaları yükleyerek takip edilmek istenen kişilerin haberi olmadan konumlarının tespitini yapılabilir.

Telefon numarasından konum bulma programları

Telefon numarasını yazarak yer tespiti yapmak için hazırlanan programlarda bazı seçenekler vardır. Fakat sadece numaradan yer tespitleri normal vatandaşlar için değildir bunu sadeve emniyet teşkilatı ve devlet kullanır. Bu yazımızda yalnızca en etkili ve geçerli bazı yöntemleri ele alacak ve aktaracağız. Bu kapsamda numaradan yer tespiti yapan uygulamalar şöyle sıralanır;

* mSpy

* Localize.mobi

* Find My iPhone

mSpy uygulamasıyla yer tespiti nasıl yapılır?

mSpy uygulaması, numaralardan yerlerin tespitinin yapılması amaçlı kullanılan en popüler uygulamalardan bir tanedir. Bu uygulamayla herhangi bir telefonun konumu hakkındaki bilgilere ve aynı zamanda geçmişine de ulaşılması mümkündür. Uygulama sadece konum bilgisi vermez telefonda yapılan tüm hareketleri de izler ve karşı tarafa rapor halinde sunar.

mspy takip programı

Bu uygulamayı kullanabilmek için ilk olarak hedefteki telefona uygulamanın yüklenmesi gerekiyor. Uygulamanın yüklenmesi sonrası kayıt yapılarak telefondan uygulama silebilirsiniz. Böylelikle takip etmek istediğiniz kişinin haberi bile olmadan onu takip etmek mümkün olacaktır.

mSpy uygulamasıyla cep telefonuna gelen tüm mesajlar, aramalar, sosyal medya hesapları, e–posta bilgileri ve görseller tamamen görüntülenebilir. 7/24 hizmet veren uygulama her daim rapor verir ve aynı zamanda her bütçeye de uygundur.

Localize.mobi uygulamasıyla yer tespiti nasıl yapılır?

Localize.mobi isimli uygulama numaradan yer tespitini yapabilmek için en çok kullanılan uygulamaların başında gelir. Diğer takip programlarına nazara daha kolay bir kullanım özelliğine sahip olan bu uygulama giriş için yalnızca hedefteki kişinin numarasını bilmek yeterlidir. Programın kullanabilmek için cep telefona gönderilen linke onay verilmesi zorunludur. Onay verilmediği takdirde uygulama maalesef kullanılmamaktadır.

Localize.mobi takip programı

Localize.mobi adlı uygulamayla gerçek zamanlı olarak takip yapılması mümkündür. Herhangi bir kuruluma gerek duymadan yüklenmesi ve çalıştırılması son derece kolay olmakla birlikte bu casus yazılım takip edilmek istenilen kişiyi takip etmeye ve tüm bilgileri de güvenli şekilde aktarmaya başlar.

Find My iPhone uygulamasıyla yer tespiti nasıl yapılır?

Find My iPhone uygulaması, numaralardan yerlerin tespit edilmesini sağlayan popüler uygulamalar arasında yer alır. IOS işletim sistemi olan iPhone marka cep telefonu sahiplerine özel hazırlanan bu uygulamayı kullanabilmek için iCloud hesabı gerekiyor.

Find My iPhone takip programı

iPhone telefon sahipleri iCloud hesaplarını açarak hesap içindeki Find My iPhone yazan seçeneğine tıkladıktan sonra daha önce eklenen tüm cihazların konum bilgilerine kolayla ulaşabilirler.

Find My iPhone uygulamasını kullanabilmek için ayrıca iCloud şifresini bilmek gerekiyor. iCloud ile entegre edilmeyen uygulama kullanılamaz ve size istediğiniz konum bilgilerini sağlayamaz.

Rabia Uzunağaç
rabiauzunagacc@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal