N'Sakala: 'Şampiyonluk Kutlamasında Şarkı Çalmak İsterim'

Beşiktaş'ın yeni yıldızı Fabrice N'Sakala, şampiyon olmak istediklerini dile getirdi. Deneyimli sol bek, "Şimdiden kazanılacak zaferlerin hayalini kuruyorum" diye belirtti.

31.08.2020-18:00 - (Son Güncelleme: 31.08.2020-17:56) N'Sakala: 'Şampiyonluk Kutlamasında Şarkı Çalmak İsterim'

Aytemiz Alanyaspor ile kontratının bitmesinin sonrasında Kara Kartal ile 2021- 2022 sezonu bitimine kadar sözleşme yapan Demokratik Kongolu oyuncu, Beşiktaş dergisinin eylül ayı sayısına açıklamalar yaptı.

'BEŞİKTAŞ'A ÖZEL ŞARKI'

Kulübe hızlı uyum sağladığını aktaran 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, "Bunun için çok çalıştım. Yıllarca Türkiye'de büyük bir takımda oynamak için çaba sarf ettim. Şu an o yüzden çok mutluyum. Şimdi ise daha çok çalışıp takıma verebileceğim her şeyi vermek istiyorum." şeklinde konuştu.

'STATTA TÜRKÇE ŞARKI ÇALMAK İSTERİM'

Beşiktaş'ta büyük hedeflerinin olduğuna vurgu yapan N'Sakala, "Şimdiden kazanılacak zaferlerin hayalini kuruyorum. Şampiyonluk kutlamasında statta Türkçe bir şarkı çalmak isterim. Beşiktaş'a özel bir şarkı." dedi.

'ARKADAŞLARIM İÇİN OYNUYORUM'

Kendisini "Savaşçı" olarak tanımlayan Fabrice N'Sakala şı ifadeleri kullandı: "Takım için oynuyorum. Maç günü, 'Kendimi takıma vermeliyim. Kendim için oynamıyorum. Arkadaşlarım için oynuyorum.' derim. Biri hata yaparsa onu kapatmaya çalışırım ve koşmayı severim."

Vodafone Park'ta Beşiktaş taraftarının önüne oynamak için sabırsızlandığını da kaydeden N'Sakala, "Daha transfer gerçekleşmeden, haber duyulmadan önce bana bir sürü çok güzel şey söylediler ve Beşiktaş'a gelmemi istediler. Bunun bir bütün olduğunu düşünüyorum. Çünkü onlar olmasaydı bu gerçekleşmezdi. Bu yüzden onlara teşekkürler." sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal