Norveçli Erling Haaland, Türkiye Maçı İle İlgili Önemli Açıklamalarda Bulundu!

Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda A Milli Takımı'mız ile karşılaşacak olan Norveç'te üst üste sakatlık şokları yaşanıyordu. Norveç'in süper yıldızı Erling Haaland en sonki sakatlığının ardından Türkiye maçı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

04.10.2021-13:55 - (Son Güncelleme: 04.10.2021-14:06) Norveçli Erling Haaland, Türkiye Maçı İle İlgili Önemli Açıklamalarda Bulundu!

Norveç Milli Takımı'nın süper yıldızı Erling Haaland, yakın zamanda Borussia Dortmund takımında sakatlanmıştı. Sakatlanan futbolcu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Sakatlanan futbolcunun Türkiye maçında oynayıp oynamayacağı büyük belirsizlik taşıyordu. Borussia Dortmund teknik direktörü Marco Rose, süper yıldızla ilgili, "Erling Haaland'ın sakatlığı var. Ağrıları hala yoğun biçimde devam ediyor. Tedavi çabalarımız sonuç vermedi. Hafta boyunca kendini denedi ancak olmayacak." ifadelerine yer vermişti. Diğer taraftan Norveçli futbolcu suskunluğunu bozdu.

ERLİNG HAALAND MİLLİ MAÇ İLE İLGİLİ AÇIKLAMADA BULUNDU

Norveçli süper yıldız Erling Haaland Türkiye maçı ile ilgili çok önemli bir açıklama yaptı. Erling Haaland yaptığı açıklamada, "Norveç Milli Takımı'nın maçlarında oynayamayacağım için üzgünüm" açıklamasına yer verdi. Futbolcunun bu açıklaması ülkesi Norveç'te büyün yankı uyandırdı.

DORTMUND CEPHESİNDEN ERLİNG HAALAND İLE İLGİLİ SES GETİREN AÇIKLAMALAR GELDİ

Borussia Dortmund'un Alman teknik adamı, "Sakatlığı nedeniyle son 3 maçımızda oynayamadı. Onu milli maçlar için Norveç'e göndermeyeceğiz. Burada kalacak ve tedavisine devam edecek. Önümüzdeki süreci yüzde 100 sağlıklı hale gelebilmesi için geçirecek. Aynı zamanda bu süreçte kaslarını dinlendirecek." ifadelerine yer verdi. Rose devam eden açıklamasında, "Haaland, en erken 16 Ekim'deki Mainz maçında forma giyebilir." sözleriyle konuşmasına son verdi.

ALEXANDER SÖRLOTH DA YOK

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde milli takımımız ile 8 Ekim'de karşılaşacak olan Norveç'te Erling Haland dışında Alexander Sörlot'un da sakatlığı dolayısıyla kadroya yer alamayacağı açıklanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal