Noel Mirası film konusu ve oyuncuları

Noel Mirası filmi hakkında insanlar konusunu merak etmekte ve araştırmaktadırlar. Noel Mirası filmin konusu nedir? Noel Mirası filmin oyuncuları kimlerdir? İşte ayrıntılar.

19.06.2022-15:41 - (Son Güncelleme: 19.06.2022-15:41) Noel Mirası film konusu ve oyuncuları

Romantik komedi türünde ki Noel Mirası filmi çok beğenilerek izlendi. Ernie Barbarash yönettiği, Dinah Eng' in senaryosunu yazdığı ve yapımcılığını üstlendiği film oyuncu kadrosu ile başarılı bir filme imza atıldı.

Noel Miras hakkında

Noel Yılbaşı filmlerinden biri olan Noel Mirası 15 Aralık 2017 yılında vizyona girdi. Eliza Taylor, Jake Lacy, Andie MacDowell gibi ünlü isimlerin rol aldığı film büyük ses getirdi. Noel Mirası filmi 1 saat 44 dakika sürmektedir. Filmin IMDb puanı ise 5,7' dir.

noel mirası

Noel Mirası konusu nedir?

Ellen, babasının kendisine daha çok güvenmesini ve şirkette çalışmaya başlamasını isteyen genç bir kadındır. Ama babası Ellen'ın hazır olup olmadığı konusunda tereddütlüdür. Kızını üzmeden doğru kararı verebilmek için kızının sorunla yüzleşmeye hazır olup olmadığını test etmek ister ve kızına çalışmaya ve sorumluluğu üstlenmeye hazır olduğunu kanıtlaması için bir şans vermeye karar verir. Şirketi daha yakından tanımak ve şirketin ruhunu hissetmek için onu şirketin kurucu ortaklarına ve amcasına göndererek bizzat Noel kartları dağıtmakla görevlendirir.

Ellen görevi tamamlamak için hemen amcasının yanına gider. Snow Falls'ta yaşayan amcasına giderken yolda Ellen'ın sınavları başlar. Bu sınavda deneyimlemek istediği, işin kendisine neler getirebileceği, insanlarla olan ilişkisini geliştirmesi ve en önemlisi başkalarına yardım etmenin önemini deneyimlemesidir.

Noel Miras oyuncu kadrosu

-Eliza Taylor

-Jake Lacy

-Andie MacDowell

-Michael Xavier

-Neil Crone

-Anthony Sherwood

-Bill Lake

-Martin Roach

-Joanna Douglas

-Mikayla Radan

-Lori Hallier

-Mag Ruffman

-Lindsay Leese

-Telysa Chandler

-John Tench

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal