Nisa'nın sağlık durumu nasıl, sakatlandı mı? Survivor Nisa diskalifiye mi olacak?

Survivor'da yarışma heyecanı tüm hızıyla devam ederken, 86. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda dokunulmazlık oyunu sırasında Nisa Bölükbaşı'nın sakatlanıp yerde kaldığı anlar dikkat çekti. Bu durumun ardından akıllara 'Survivor Nisa diskalifiye mi olacak?' sorusu geldi. İşte Surivor Nisa ile ilgili son gelişmeler...

23.04.2022-21:35 - (Son Güncelleme: 23.04.2022-21:35) Nisa'nın sağlık durumu nasıl, sakatlandı mı? Survivor Nisa diskalifiye mi olacak?

Survivor tüm hızıyla devam ederken 86.bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor'ın yeni fragmanının yayınlanmasıyla birlikte Nisa'nın sağlık durumu dikkat çekti. Survivor Nisa sakatlandı mı? Nisa Bölükbaşı yarışmadan elenecek mi? 

23 Nisan 2022 Cumartesi günü Survivor'ın 86. bölümü ekranlara gelecek. Nisa yarışmada 2.dokunulmazlık oyunu sırasında bir kaza geçiriyor. Survivor'ın fragmanında eski aşkı Burak Murat Yağcı'nın, Nisa'nın yardımına koştuğu görülüyor.

Survivor Nisa sakatlandı mı?

Survivor yarışmacılarından Nisa, 86. bölümünde beklenmedik bir durumla karşılaştı. 23 Nisan günü yayınlanacak olan yarışmanın fragmanında Nisa bir sakatlık yaşayarak yere düşüyor.  

survivor nisa sakatlandı mı

Nisa Bölükbaşı diskalifiye mi olacak?

Nisa, 86.bölüm fragmanında 2. dokunulmazlık oyunu sırasında acılar içinde kıvranırken eski erkek arkadaşı Barış ve diğer arkadaşları yardımına koşuyor. Nisa'nın yarışmadan diskalifiye olup olmayacağı bilinmiyor.

Nisa'nın sağlık durumu nasıl?

Nisa'nın sağlık durumuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. 

Survivor Nisa ve Barış Murat Yağcı neden ayrıldı?

Survivor 2020'de Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı yarışmanın sonrasında aşklarıyla gündem olmuştu. Barış'ın Nisa'ya evlenme teklif ettiği görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Ancak 6 ay süren birlikteliğin ardından Nisa, Yağcı ile dostça ayrıldıklarını belirtti.

Nisa, Barış Murat Yağcı'nın kendi hayatını anlattığı kitapta yazdıkları nedeniyle ayrıldığını ifade etmişti.

nisa bölükbaşı

Nisa Bölükbaşı kim?

2Temmuz 1998'de Prag'da dünyaya gelen Nisa, küçük yaşlarda spora başladı. Yüzme ve tenisle ilgilenen Nisa Bölükbaşı, Prag'da 15 yıl boyunca Cibulka adlı bir tenis kulübünde oynadı. Lisede yüzme hocalığı yapan Nisa bir süre sonra voleybola başladı. 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20'De 2.olmaya hak kazandı. Mimarlık okuyan Nisa, okulu sebebiyle voleybolu bıraktı. 

barış murat yağcı kim

Barış Murat Yağcı kim?

1991'de İzmir Çeşme Alaçatı'da doğan Barış Murat Yağcı, Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Spor Yönetimi Bölümü'nde eğitimine devam eden Yağcı, gastronomi üzerine de eğitim almıştır. Efes Pilsen Spor Klübü'nde profesyonel olarak basketbol oynayan Barış, sakatlanınca basketbolu bırakmıştır. Bir süre modellik yapan ve Best Model of Turkey yarışmasında 1. seçilen Yağcı, dikkat çekmeyi başarmıştır.  Yapımcılardan teklif gelince oyunculuk eğitimi alan Yağcı, Kocamın Ailesi ile kariyerine ilk adımı atmıştır. Sonrasında Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterine, Şevkat Yerimdar dizisinde ise Bora adlı karaktere hayat vermiştir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal