Nişan - Söz Hazırlığı Nasıl Yapılır?

Yakın zamanda sözlenecek ya da nişanlanacak olan çiftlerimiz için söz - nişan hazırlığı aşamalarını araştırdık.

27.04.2018-15:52 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-15:37) Nişan - Söz Hazırlığı Nasıl Yapılır?

Hayatınızı birleştirecek kadar aşık olduğunuz kişiyi buldunuz ve evlenmeye karar verdiniz. Ancak tam olarak nereden başlayacağınıza karar veremiyorsuz... Bizde sizlere yardımcı olmak içn söz - nişan hazırlığı hakkında araştırmalar yaptık.

1- Doğru Tarih Belirleme

Söz - nişan tarihinizin pazar gününe denk gelmemesi sizin ve misafirleriniz açısından çok daha iyi olacaktır çünkü ertesi gün pazartesidir ve yorucu olacaktır.

2- Alyans

Detaylı hazırlıklara girişmeden önce aradan genel hazırlıkları çıkarmak gerekir. Seçeceğiniz alyansı eş adayınızla almanız çok daha iyi olacaktır çünkü ne kadar çok kişiye sorarsanız okadar kafanız karışır.

3- Söz - Nişan Elbisesi Seçimi

Kıyafet seçiminiz tamamen mekanla doğru orantılıdır. Evde yapacağınız törende çok daha sade ancak şık bir model seçmelisiniz. Genel olarak nişanlarda açık renk giyilmesi gerektiği düşünülür.

4- Saç ve Makyaj

At kuyruğu veya enseden topuz böyle günler için gayet zarif bir seçenektir.Eğer toplu saç sevmiyorsanız düz fön ya da su dalgasını tercih edebilirsiniz.

Makyaj için de ışıltılı görünüm elde edeceğiniz tonları seçmeli ve abartıdan, koyu renklerden uzak durmalısınız.

5- Nişan Tepsisi

Kişisel tercih olacak şekilde genellikle bir ayna üzerine isimlerin baş harfleri kazılarak, çeşitli renklerde çiçeklerle donatılarak hazırlanıyor bu tepsiler.  Makas da yine süslemelere dahil edilerek tepsiye uyumlu renklerde dantellerle veya kurdelelerle süsleniyor.

6- Söz - Nişan Masası Hazırlıkları

Söz masalarında genel olarak isimlikler, nişan hediyelikleri, balonlar, nişan pastası, çiftin fotoğrafları ve bolca çiçek yer alır. Masada kullanacağınız renkleri koyu tonlarda tercih etmemelisiniz.

7- İkram Hazırlıkları

Nişan ve sözde genellikle kek, börek, kurabiye, pasta, zeytinyağlı ikram edilir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal