Nişan Masa Dekorasyonu

Hayatınızın geri kalanına adım atacağınız bu dönem de heyecan doruktayken bir de üstüne nişan telaşı eklenir. Her şeyin en iyisi en güzel olmalıdır. Zarif, şık, göz kamaştırıcı bakanın hayran kalacağı bulunduğu ortamı zengin gösterecek nişan masa dekorasyonu olmalıdır.

15.06.2020-16:26 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-16:24) Nişan Masa Dekorasyonu
Nişan Masa Dekorasyonu Süsleri Nasıl Olmalıdır?
Gençlerin artık en çok tercih ettiği yakın çevresi ile aile arasın da küçük sade bir nişan töreni düzenlemektir. Ne kadar sade ve küçük olduğundan bahsetsek de her genç kız nişan töreninin kusursuz olmasını ister. En iyi nişan masası dekorasyonu mobilyalarınızdan geçer. Mobilyalarla uyumluluk gösteren bu nişan masaları doğru geçişler sayesin de havadaki romantik ambiyansı rahatça yakalar. 2020 nişan masası için süslemeleriniz de bu yılın trendleri arasın da olan; beyaz, somon, pudra, mavi, krem renkleri yer almakta bu renklerden herhangi birini belirledikten sonra nişan masanıza ve mobilyalarınıza uygun süslemelere geldi sıra, Eğer eviniz de gold renkleri hakimse açık renkler de masa örtüleri kullanarak üzerlerini altın rengi şamdan ve pudra renkli çiçeklerle süsleyebilirsiniz. Arkanız da kalacak bölüm ise masanızla uyumlu perdeler kullanabilir ya da isimlerinizin yazılı olduğu bir pankart kullanabilirsiniz. Nişan masanızı tamamlayan sunumlar dan bir diğeri ise kahve tepsisi ve yüzüklerinizin taşınacağı tepsidir. Bu sunum tepsinizi ister ahşap, isterseniz gümüş ve altın tepsilerden yana kullanabilirsiniz.
Nişan Masası Dekorasyonu İçin Kullanılan Malzemeler
Sizi ve misafirlerinizi olumlu yön de etkileyecek o etkili malzemeler şunlardır;
• Masanızın olmazsa olması şık nişan masası örtünüz
• Masanızı tamamlayacak olan hepimizin bayıldığı çiçekler
• Girdiği ortamı güzelleştiren ve zengin gösteren şamdanlar
• Masanız için özel şık mumluklar
• Masanızın dekorasyonunu tamamlayan isimlikler
• Davetlilere ikram edeceğiniz şekerlikler
• İsminizin yazdığı hoş geldiniz yazan nişan panosu
• Rengarenk balonlar
• Zevkinize uygun vazolar
• Nişan tepsiniz ve nişan hediyelikleriniz
Temel olarak nişan masanız da için kullanılan bu malzemeler nişan masanızı kusursuz gösterecek zevklerinizle birleştiğin de ortaya muhteşem ve unutulmayacak bir nişan töreni hatırası bırakacaktır. Nişan masası dekorasyonunuzu söz törenleriniz için de kullanabilir biraz daha sade tutabilirsiniz. Önemli olan her bir detayı doğru şekil de kullanmaktır.
Renkler, çiçekler, balonlar giydiğiniz kıyafetiniz aslın da hepsi bu dekorasyonun içine dahildir. Yanlış duymadınız giydiniz kıyafetiniz bile kullanacağınız nişan masanızla uyum sağlamalıdır. A ' dan Z'ye bire bir aynı olmalıdır demiyoruz tabi renk geçişlerin de göz yormamalıdır. Örneğin; nişan masası süslemeleriniz de pudra ağırlıklı dekorasyon kullandıysanız kırmızı bir nişan elbisesi giyemezsin ne kadar göz yorucu olduğunu tahmin etmek istemezsiniz. Açık renkler de kullandığınız masa düzeniniz de yine açık renkler de giyeceğiniz nişan elbisenizle daha zarif görüneceksiniz. Böylece stil sahibi biri olarak bütün davetlileri kendinize hayran bırakabilirsiniz









DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal