14.09.2020-15:51 (Son Güncelleme:29.03.2024-05:17)


1

Türkiye’ye tatile geldiğinde sadece Barış Murat Yağcı ile görüşen ve bir mekan çıkışı samimi yakalanan ikilinin arasında aşk iddialarının çıkmasından sonra Nisa Bölükbaşı çareyi ülkesine dönmekte buldu. Survivor yarışmasında sıkı dost olduğu Cemal Can Canseven ile görüşmemesi ise ‘Dostluk bitti mi?’ sorusunu akıllara getirdi.



2

Survivor yarışmasındaki dostluklar ve aşk dedikoduları gündemden düşmedi. Nisa Bölükbaşı’nın yarışmanın ardından tatil için geldiği Türkiye’de Barış Murat Yağcı ile samimi görüntülenmesi, ikilinin birlikte Anıtkabir’e gitmesi ve Barış’ın babası ile tanışması aşk iddialarını ortaya çıkarmıştı. Son olarak Nisa’nın sosyal medyada paylaştığı fotoğrafın altına Barış’ın emoji koyması bu söylentiyi güçlendirmişti. İkiliden hiçbir zaman bir açıklama gelmedi. Nisa her şeyi geride bırakarak ülkesine döndü.



3

Diğer yandan Survivor yarışmasında iyi bir dostlukları olan Nisa Bölükbaşı ile Cemal Can’ın yarışma sonrasında görüşmemesi hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Bu durum ikilinin sevenlerini kızdırarak tepki çekti.



4

Güzel yarışmacı uçakta çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak “Prag ve dönüş” yazması birlikte görmek isteyen hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Cemal Can’ın Survivor Yasin ile görüşmesi de Nisa hayranlarının tepkisini çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr