Nisa bebeğin hayatta olmadığı iddialarına Bakan Koca'dan açıklama!

Geçtiğimiz gün annesi tarafından boş bir araziye bırakılan ve onu bularak ATT teknisyeni Büşra Durmaz tarafından Nisa adı verilen bebeğin öldüğüne dair iddialar ortaya atıldı. Tüm Türkiye Nisa bebeğin hayatta olup olmadığı ile ilgili merak içinde kalırken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan bir son dakika açıklaması geldi.

08.04.2022-00:21 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-00:26) Nisa bebeğin hayatta olmadığı iddialarına Bakan Koca'dan açıklama!

İstanbul'un Pendik ilçesinde annesi tarafından boş bir araziye bırakılarak terk edilen ve daha sonra da Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz’ın süt anneliğini yaptığı Nisa Mihriban bebeğin öldüğüne dair ortaya atılan iddialar tüm Türkiye'yi merak içinde bıraktı. Nisa bebeğin hayatta olup olmadığı yönünde net bir açıklama beklenirken konuyla ilgili en yetkili kişi Bakan Fahrettin Koca, Nisa bebeği sağlık durumu hakkında Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı.

Nisa bebeğin hayatta olmadığı iddialarına Bakan Koca'dan açıklama!

Bakan Koca, paylaşımında Nisa bebeğin,  genel sağlığının ciddi durumda olduğunu ve bebeğin doktorlar tarafından yakın takip altında olduğunu belirterek tedavisinin titizlikle devam ettiğini söyledi.

"Nisa bebeğin beyin ölümü tespit edilmedi"

Resmi Twitter hesabından Nisa bebeğin sağlık durum hakkında bilgiler veren Bakan Koca, şu an Bakırköy Dr. Sadi Konuk Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde sağlık durumu yakından takip edilen Nisa bebeğin beyin fonksiyonları ile ilgili tetkiklerin yapıldığını ve yapılan tetkikler sonrasında ise beyin ölümü açısından araştırılma yapıldığında bir beyin ölümünün tespit edilmediğini söyledi. Nisa bebeğin genel sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu belirten Bakan Koca, mesajında Nisa bebeğe acil şifalar dileklerini de iletti.

Nisa bebeğin beyin ölümü tespit edilmedi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal