05.01.2024-13:02 (Son Güncelleme:05.01.2024-13:02)


1

Güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya Melis İşten'in Youtube'de yayınlanan programına konuğuydu. Melis İşiten'in sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu dikkat çeken açıklamaların yanı sıra samimi itiraflarıyla da çok konuşuldu. Şahinkaya, "Yatakta kelepçeye hayır demem" düşüncesine katıldığını belirtti.



2

Aktif bir sosyal medya kullanıcısı olan oyuncu Nilperi Şahinkaya paylaştığı iddialı pozlarla sık sık gündeme geliyor.



3

Başarılı oyunculuğu, tarzı ve güzelliğiyle hayran kitlesine sahip olan Şahinkaya, son olarak geçtiğimiz günlerde Bestyle Magazine dergisine kapak oldu. Bestyle Magazine için iddialı pozlar veren Şahinkaya, kızıl saçları ve bukleleriyle beğeni toplamıştı.



4

Youtube'da yayınlanan Melis İşiten ile Zaten Şov programının konuğu olan ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, programda aldığı bir soru üzerine yatakta kelepçeye hayır demeyeceğini itiraf ederek herkesi güldürdü.



5

Aldığı rollerle ve röportajlardaki cevaplarıyla samimiyetini kanıtlayan oyuncu, programda aldığı soruları yanıtlarken de samimi davranmayı es geçmedi.



6

Programda yer alan 'söylenen cümlelerden hangisine katılıyorsunuz bölümünde', "Ülkemizin ekonomik, siyasi ve kültürel anlamda oldukça arkaik müdahalelerle yönetildiğini düşünüyorum ve yatakta kelepçeye hayır demem" düşüncesine katıldı.



7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr