Nihat Kahveci Beşiktaş ve Cyle Larin Hakkında Yaşanan Sözleşme Krizini Anlattı!

Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın Kanadalı golcüsü Cyle Larin ile ilgili çıkan sözleşme uzatma tartışmaları hakkında yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

07.02.2022-15:36 - (Son Güncelleme: 07.02.2022-15:57)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta haftalardır gündemden düşmeyen Cyle Larin konusu bir türlü çözüme kavuşmadı.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNA SONA ERİYOR

Kanadalı golcünün sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesi öncesinde yapılan görüşmelerde rakamsal olarak bir türlü anlaşma sağlanamadı.


NİHAT KAHVECİ'DEN CYLE LARİN'İN SÖZLEŞMESİ HAKKINDA...

Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Cyle Larin ile ilgili yaşadığı bu sorunla ilgili olarak konuşan spor yorumcusu Nihat Kahveci, yaptığı açıklamalarda ;

' Cyle Larin, uzun bir yolculuktan geldiği için Antalyaspor karşılaşmasında sonradan oyuna girdi. Larin bilgiğimiz Larin, pozisyona girdi ama son vuruşlarda etkisiz kaldığını gördük. Transferi konuşuluyor, kontratının uzatılıp uzatılmayacağı konuşuluyor, taraftarlar da Larin'in istediği parayı bildikleri için bir acaba ile bakıyor. Ufak da bir protesto oluşturuyor bu durum. İçerideki Kayserispor maçında da topu kaptırdıktan sonra gol olduğu için bayağı bir protesto edilmişti. Larin'in durumunun bir an önce çözülmesi lazım, kalacaksa kalsın, kalmayacaksa da yolu açık olsun. Bu süreçler ne kadar uzarsa hem futbolcu, hem de takım içindeki diğer futbolcular bu durumdan daha kötü etkilenir. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal