Nihat Hatipoğlu'nun arabası Porsche'mu? Nihat Hatipoğlu'nun arabasının markası ne? Porsche iddiaları doğru mu?

Ramazan aylarında yaptığı programlarla adından sıkça söz ettiren ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, şimdi de gündeme arabasıyla geldi. Sosyal medyada Nihat Hatipoğlu'nun arabasının Porsche marka olduğu iddia edildi. İddialar büyük tepki çekerken, Nihat Hatipoğlu'nun arabası Porsche'mu? Nihat Hatipoğlu'nun arabasının markası ne? Gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.

19.04.2022-12:21 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-12:21) Nihat Hatipoğlu'nun arabası Porsche'mu? Nihat Hatipoğlu'nun arabasının markası ne? Porsche iddiaları doğru mu?

Ramazan aylarında ekranların aranan yüzlerinden olan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, lüks aracıyla gündeme geldi. Ramazan ayında ATV ekranlarında her gün izleyicilerle buluşan Nihat Hatipoğlu’nun aracının markası sosyal medyada gündem oldu. Ünlü ilahiyatçının aracının Porsche marka olduğu iddiasına eleştiriler gecikmedi. Milyonluk aracı görenler, Nihat Hatipoğlu'nun arabası Porsche'mu? Nihat Hatipoğlu'nun arabasının markası ne? Sorularını araştırmaya başladı.

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu’nun milyonluk Porsche marka aracı olduğu iddiası, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Hatipoğlu’nun lüks aracını görenler “Hocam nerede kaldı şükretmek?” yorumunu yaptı. Sosyal medya platformu Twitter üzerinden bir kullanıcı, yoksullara şükretmeyi söyleyen Nihat Hatipoğlu’nun lüks aracı olduğu belirtilerek bir paylaşımda bulundu. Kısa sürede geniş bir kitleye ulaşan paylaşım sonrası eleştiriler gecikmedi.

Nihat Hatipoğlu’nun aracının fiyatı

Paylaşımın ardından, aracın pahalı olduğunu söyleyenler olurken, şükretmenin nerede kaldığını soranlar da oldu. Paylaşımda Hatipoğlu’nun aracı olduğu belirtilen araç, Porsche markasının Taycan modeli. Bu aracın ikinci eli 2 milyon 950 bin TL’ye satılırken, 2022 araç satış sitelerinde ise 6 milyon 250 bin TL’den satışa sunuluyor.

Porsche Taycan

Lüks araç iddialarının ardından, ünlü ilahiyatçının mal varlığı da sosyal medyada tartışma yarattı. Tartışmaların ardından Nihat Hatipoğlu sessizliğini bozdu. 20 yıldır Keçiören'de aynı evde oturduğunu söyleyen Hatipoğlu; ne villası ne havuzu ne de evinin önünde yağmur yağınca içine su dolan bir çukuru olduğunu belirtti. Hatipoğlu ayrıca ATV'den ayda 600 bin lira aldığı yönündeki iddiaları da yalanladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal