Ramazan ayının en çok izlenen programlarından birisi olan Nihat Hatipoğlu, bu sene de ekranlarda çıkmaya devam ediyor. Her sene kendisine gelen değişik sorularla gündem olan programda, yine öyle bir şey yaşandı ki duyanlar şoke oldu! Programa katılan genç kadının Nihat Hatipoğlu’na sorduğu soru hem ilginç hem de üzücüydü.
Yıllardır her Ramazan ekranlara gelen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun programına dün herkesi şaşırtan bir soru geldi. Umut verip de yarı yolda bırakmanın günahını soran kadın herkesi şoke etti.
Ramazan ayı boyunca milyonları ekran başına kilitleyen Nihat Hatipoğlu ilk sahur programını yaptı. ATV'de her yıl ekrana gelen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na her yıl gelen sorular gündem oluyor.
Bu yıl ekranda olan Nihat Hatipoğlu'na yine çeşitli sorular yağdı. Genç bir kadın ünlü ilahiyatçıya sahurda "Sevip de sevilmemenin günahı nedir? Umut verip de yarı yolda bırakmanın günahı nedir" diye sorunca sosyal medyada gündem oldu.
Nihat Hatipoğlu bu soruya "Kötü niyetle başlanmışsa umut verdiyse günahtır. Ama iyi niyetlidir bakar karakterde farklılıklar vardır senin yolun sana benimki bana diyorsa problem yok. İstismar etmek niyetiyle ise günahtır. Öyle ise uzak dur, gerçi 'karpuz değil hocam içini göremiyorum' diyeceksin... Ama bence bir görüşmede bile birkaç soruda insanların karakterini anlamakta zorlanmazsınız" yanıtını verdi.
Soru kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
Genç kadının sorusu defalarca kez paylaşıldı ve "Aşkolog Nihat Hatioğlu", "Konuş hocam kızın içi yanmış", "En çok merak ettiğim soru gelmiş" yorumları yapıldı.