Niğde’de yürek dağlayan kaza! Anne ve 5 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti

Niğde’de gerçekleşen kaza yürek dağladı. Şarampole yuvarlanan araç içerisinde yer alan Sevcan Derebaşı ve 5 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti.

16.07.2022-08:20 - (Son Güncelleme: 16.07.2022-08:20) Niğde’de yürek dağlayan kaza! Anne ve 5 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti

Niğde’de herkesi üzen kaza gerçekleşti. Sevcan Derebaşı ve oğlunun bulunduğu kamyon şarampole yuvarlandı. Dün gerçekleşen kazada anne ve oğul yaşamını yitirdi. 

Anne ve oğlu hayatını kaybetti

Niğde’de dün gece saatlerinde yaşanan kaza herkesi üzdü. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç içerisinde yer alan 45 yaşındaki Sevcan Derebaşı ve 5 yaşındaki oğlu Hüseyin şarample yuvarlanan araçtan sağ çıkamadı. 

Dün gece saatlerinde Kömürcü köyünde meydana gelen olayda Devrani Derabaşı, Sevcan Derebaşı ve oğlu Hüseyin Derabaşı yaralandı. Çevredkilerin ihbarı sonrasında olay yerine gelen  sağlık ve polis ekipleri Derabaşı ailesini araçtan çıkarmak için çalışmalarını başlattı. Yaralanan baba Devrani Derabaşı, Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak anne ve oğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Sevcan Derabaşı ve oğlu Hüseyin Derabaşı’nın cenazeleri otopsi için morga kaldırıldı.

Niğde'de Yürek Dağlayan Kaza

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal