Niğde'de meydana gelen feci kazaya yönelik Başkan Erdoğan mesaj paylaştı!

Adana'dan Konya'ya doğru giden otobüs Niğde Ulukışla yakınlarında devrildi. Başkan Erdoğan acı haberle ilgili mesaj paylaştı. İşte haberin detayları...

22.05.2022-11:29 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-12:53) Niğde'de meydana gelen feci kazaya yönelik Başkan Erdoğan mesaj paylaştı!

Gelen son dakika bilgisine ilişkin Adana'dan Konya istikametine doğru gitmekte olan otobüs Niğde Ulukışla yakınlarında devrilmiştir. İlk belirlemelere yönelik 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada 5'i ağır olmak üzere 41 kişi de yaralanmıştır. Otobüste bulunanların AK Parti Gençlik Kolları tarafından Adana'da düzenlenmiş olan ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılmış olduğu 'Bir Gençlik Şöleni'nden dönen vatandaşlar olduğu öğrenildi. 

Feci kaza 04.15 saatinde yaşandı 

Söz konusu kaza, Niğde Eminlik Kavşağı Ulukışla Otoyolu'nun 25'inci kilometresinde sabah 04.15 saatlerinde meydana gelmiştir. Adana'dan Konya istikametine gitmekte olan otobüs şarampole devrilmiştir. Gelen ihbarlar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri intikal etti. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar da çevredeki hastanelere sevk edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan taziye mesajı 

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan aldığı acı habere ilişkin "Adana'da gerçekleştirdiğimiz gençlik şöleninden Konya'ya dönerken elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden 3 genç kardeşime Allah'tan rahmet, ailelerine sabır niyaz ediyorum. Yaralanan evlatlarımıza acil şifalar diliyorum." paylaşımda bulunmuştur.

Ömer Çelik kazaya yönelik paylaşımda bulundu 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de kazaya ilişkin, "Başımız sağolsun… Konya'dan Adana programımıza gelen 3 kardeşimizi dönüş yolunda otobüs kazasında yitirdik. Çok üzgünüz. Allah rahmet eylesin. Yaralılarımıza şifa diliyoruz…" diyerek başsağlığı diledi. 

Numan Kurtulmuş’tan başsağlığı mesajı 

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, kazanın, Adana'da düzenlenmiş olan gençlik programından Konya'ya dönerken yaşandığını bildirerek, "Çok üzgünüz, hayatını kaybeden 3 genç kardeşimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve teşkilatımıza sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun." dedi.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal