Niğde’de korkunç kaza: Öğrencileri taşıyan otobüs devrildi ölü ve yaralılar var

Konya Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyan yolcu otobüsü, Güney köyü yakınlarında devrildi. Kaza birçok birçok kişi ağır yaralanırken, hayatını kaybeden öğrencilerin sayısı arttı.

22.05.2022-08:42 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-09:05) Niğde’de korkunç kaza: Öğrencileri taşıyan otobüs devrildi ölü ve yaralılar var

Konya Selçuk Üniversitesi öğrencilerinin içinde bulunduğu otobüsü taşıyan, Adana’dan Konya’ya giden sürücü, Niğde Otoyolu üzerinden yoldan çıkarak, Güney köyü yakınlarında şarampole devrildi. Feci kaza sonrası çevredekilerin ihbarı üzerine, olay yerine bir çok ekip yönlendirildi. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 5 ‘i ağır olmak üzere 42 kişi yaralandı. 

Niğde’de ki kaza sonrası Validen açıklama

2 kişinin hayatını kaybettiği ve birçok kişinin ağır yaralandığı kaza sonrası, Niğde Valisi Mustafa Koç, olay yerine giderek açıklama yaptı. Vali Koç, ‘’Adana'dan Konya istikametine gençlerimizi taşıyan özel bir firmaya ait otobüs, sabah saat 4 civarlarında Güney köy mevkisinde henüz belirlenemeyen sebeple kaza yapmıştır. Kazada maalesef üzülerek ifade ediyorum 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir, 42 vatandaşımız da yaralanmıştır." dedi.Yaralıların Niğde, Bor, Ereğli ve Ulukışla hastanelerine sevk edildiğini anlatan Koç, "Üzücü bir olay. Ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Hafif yaralı olan arkadaşlarımızla görüşmemizde kendilerinin büyük çoğunlukla Selçuk Üniversitesi öğrencisi olduklarını ifade ettiler." diye konuştu.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal